counter

Eurovision 2022: Πρώην παίκτρια του GNTM πρωταγωνιστεί στο video clip του τραγουδιού της Κύπρου με την Ανδρομάχη

Το απόγευμα της Τετάρτης 9 Μαρτίου κυκλοφόρησε το τραγούδι, με το οποίο η Ανδρομάχη Δημητροπούλου θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2022.

Το κομμάτι που θα ερμηνεύσει η Ανδρομάχη έχει τον τίτλο “Ela” και με την μαγική φωνή της σε συνδυασμό με την σκηνική της παρουσία, θα προσπαθήσει να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Κύπρος θα διαγωνιστεί στον δεύτερο ημιτελικό (12/05) του 66ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στο Τορίνο της Ιταλίας.

Το τραγούδι της Κύπρου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην εκπομπή του ΡΙΚ, “Όλα Στον Αέρα”. Μάλιστα, οι θαυμαστές της Eurovision είδαν για πρώτη φορά και το video clip.

Στο εν λόγω video clip, εκτός από την Ανδρομάχη Δημητροπούλου πρωταγωνιστούν ακόμη τρεις κοπέλες.

Η μια εξ αυτών είναι πρώην παίκτρια του GNTM.

Ο λόγος για την Ασημίνα Χαρίτου.

Την Ασημίνα Χαρίτου την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μόδας του Star και είχε καταφέρει να γίνει μια από τις πιο πολυσυζητημένες διαγωνιζόμενες.

Μάλιστα, η Ασημίνα πριν την κυκλοφορία του video vlip του “Ela” δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

Δείτε το σχετικό βίντεο και τις σχετικές φωτογραφίες.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR