counter

Eurovision 2022: Αυτός είναι ο λόγος της απουσίας της Laura Pausini από το πρώτο μέρος της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων

Eurovision 2022: Αυτός είναι ο λόγος της απουσίας της Laura Pausini από το πρώτο μέρος της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων
Eurovision 2022: Αυτός είναι ο λόγος της απουσίας της Laura Pausini από το πρώτο μέρος της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων

Ο 66ος διαγωνισμός της Eurovision πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Pala Olimpico του Τορίνου και μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Ουκρανία με τους Kalush Orchestra και το τραγούδι «Stefania».

Δείτε επίσης - Eurovision 2022: Το μήνυμα του Ζελένσκι μετά τη νίκη της Ουκρανίας – "Την επόμενη χρονιά…"

Ωστόσο ένα απρόοπτο γεγονός συνέβη κατά τη διάρκεια της βραδιάς και συγκεκριμένα στην ώρα των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας. Η παρουσιάστρια, Laura Pausini, ήταν απούσα στο πρώτο μέρος της διαδικασίας κάτι που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά, καθώς σε όλες στις πρόβες ήταν στο πλευρό του Mika και του Alessandro Cattelan.

Λίγες ώρες μετά το τέλος του μεγάλου τελικού της Eurovision η Laura Pausini με μια ανάρτηση στα social media εξήγησε τι συνέβη και δεν την είδαμε στους δέκτες μας.

Laura Pausini –Ο λόγος που δεν εμφανίστηκε στο πρώτο μέρος της ψηφοφορίας στη Eurovision

“Τι νύχτα, παιδιά! Πόση αγάπη μου δείξατε όλοι από όλο τον κόσμο! Ευχαριστώ. Ήθελα να σας ηρεμήσω και να σας πω ότι είμαι καλά. Κατά τη διάρκεια αυτού του τελικού είχα πτώση της αρτηριακής πίεσης και για αυτό το λόγο αναγκάστηκα να σταματήσω για περίπου είκοσι λεπτά κατόπιν συμβουλής των γιατρών που με βοήθησαν και τους οποίους ευχαριστώ πολύ.

Οι τελευταίοι 6 μήνες ήταν γεμάτοι δουλειά και έχω υποκύψει στο άγχος… αλλά είμαι χαρούμενη που έκλεισα τη βραδιά μαζί με τους αγαπημένους μου συντρόφους σε αυτό το ταξίδι Alessandro Cattelan και Mika και που μπόρεσα να ανακοινώσω μαζί τους τους νικητές της Eurovision, την υπέροχη Ουκρανία. Ευχαριστώ όλους εσάς και την Rai (ιδίως τον Stefano Coletta) και την EBU για την υπέροχη περιπέτεια, τους υπέροχους συγγραφείς μας, τους μουσικούς, τους χορευτές, όλους, πραγματικά.. Θα θυμάμαι αυτή την εμπειρία σαν μια από τις πιο όμορφες της ζωής μου.

Ευχαριστώ. ΥΓ Ευχαριστώ τους γιατρούς Alessandra και Noemi και τη θρυλική νοσοκόμα Daniela, τους αληθινούς αγγέλους της πόλης ASL του Τορίνο και του ιατρικού κέντρου Rai.”, έγραψε η Laura Pausini.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR