counter

Eurovision 2022 Αρμενία: Η επιστροφή της χώρας στον διαγωνισμό με την πολλά υποσχόμενη Rosa

Eurovision 2022 Αρμενία: Η επιστροφή της χώρας στον διαγωνισμό με την πολλά υποσχόμενη Rosa
Eurovision 2022 Αρμενία: Η επιστροφή της χώρας στον διαγωνισμό με την πολλά υποσχόμενη Rosa

Μετά την απουσία της από τον περσινό διαγωνισμό η Αρμενία επέστρεψε με το  “Snap” το οποίο ερμηνεύει η 21χρονη Rosa Linn, η οποία και έχει καταγωγή από την μεγαλόπολη Βαναντζόρ, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Αρμενίας. Το τραγούδι και γενικά η εμφάνιση είναι πολλά υποσχέμενη μιας και όλο το σκηνικό είναι καλυμμένο με λευκά Post it ενώ η τραγουδίστρια είναι ντυμένη στα λευκά. 

Αργότερα, σε έναν τοίχο μέρος του σκηνικού αποκαλύπτεται στον τοίχο η λέξη “snap” και η ημερομηνία “22 Ιουνίου”, που έγραψε το τραγούδι της ενώ το φινάλε είναι το πιο εντυπωσιακό μέρος του τραγουδιού. Το βιογραφικό της τραγουδίστριας είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον:

Το πραγματικό της όνομα είναι Rosa Kostanyan. Η ηλικία της είναι 21 ετών και συνεργάζεται με την δισκογραφική “Warner Chappell”.

Ξεκίνησε να παίζει πιάνο στα έξι της χρόνια. Το 2013 προσπάθησε να εκπροσωπήσει την Αρμενία στη Junior Eurovision με το κομμάτι “Gitem” (Ξέρω) αλλά δεν πέρασε. Έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στην χώρα της μιας και η ίδια γράφει μουσική και συντονίζει την παραγωγή των τραγουδιών της. Είναι μια από τους πρώτους καλλιτέχνες της δισκογραφικής Nvak Collective, με έδρα στην Αμερική. Αξιοσημείωτο είναι ότι απαρτίζεται από Αρμένιους μουσικούς. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Αρμενία δεν είναι ανάμεσα στα φαβορί, έχει όμως προκαλέσει αίσθηση με την συμμετοχή της. Διαβάστε αναλυτικά τη σειρά εμφάνισης των χωρών στον τελικό του Σαββάτου.

Δείτε το τραγούδι με την συμμετοχή της Αρμενίας για την Eurovision 2022:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR