counter

Eurovision 2021: Το τεχνικό πρόβλημα που αντιμετώπισε η Ελλάδα στην χθεσινή πρόβα της (Βίντεο)

Eurovision 2021: Το τεχνικό πρόβλημα που αντιμετώπισε η Ελλάδα στην χθεσινή πρόβα της (Βίντεο)
Eurovision 2021: Το τεχνικό πρόβλημα που αντιμετώπισε η Ελλάδα στην χθεσινή πρόβα της (Βίντεο)

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι να πραγματοποιηθεί ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision 2021 στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Πριν από λίγη ώρα, ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης μέσα από την εκπομπή “Στην φωλιά των Κου-Κου” παρουσίασε ένα ρεπορτάζ για τον μουσικό διαγωνισμό.

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος ανέφερε πως χθες Τετάρτη η Στεφανία Λυμπερακάκη ανέβηκε στη σκηνή του Ahoy Arena για την γενική πρόβα και ερμήνευσε το “Last Dance” ώστε να βαθμολογηθεί από τις κριτικές επιτροπές.

Ωστόσο, χθες δημιουργήθηκαν και κάποια τεχνικά προβλήματα με τη συμμετοχή της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, οι καπνοί της Εσθονίας που εμφανίζεται δεύτερη στον ημιτελικό, δημιούργησαν πρόβλημα στα οπτικά εφέ της Ελλάδας που εμφανίζεται τέταρτη.

«Οι καπνοί δεν μπόρεσαν να καθαρίσουν στο 100% από το στάδιο σε αυτά τα λεπτά που μεσολαβούν από την Εσθονία μέχρι την Ελλάδα, οπότε ανέβηκε η Στεφανία πάνω στη σκηνή και σε αρκετά πλάνα μπροστά από το green box δεν φαινόταν καλά ούτε τα μάτια της, ούτε τα μαλλιά της. Πάρθηκε μια απόφαση της τελευταίας στιγμής από τη διοργάνωση καθώς έγινε η πρώτη πρόβα το μεσημέρι και στο τέλος ανακοίνωσαν πως η Στεφανία θα κάνει πάλι την πρόβα της», είπε ο Ισίδωρος Φίκαρης.

Ακόμη, πρόσθεσε πως για να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο με τους καπνούς θα τοποθετηθούν τεράστιοι ανεμιστήρες ώστε να μπορέσει μέσα σε ένα λεπτό να καθαρίσει ο χώρος. Σε αυτό το χρόνο και πριν την εμφάνιση της Στεφανίας θα υπάρξει ένα διάλειμμα και θα μιλήσει η παρουσιάστρια παρουσιάζοντας το Eurovision app.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα ειπώθηκαν, ενώ δείτε και την πρόβα που έκανε η Στεφανία Λυμπερακάκη χθες για την Ελλάδα.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR