counter

Eurovision 2014: Η έναρξη του Ελληνικού τελικού με Καπουτζίδη και Βανδή - VIDEO

Eurovision 2014: Η έναρξη του Ελληνικού τελικού με Καπουτζίδη και Βανδή - VIDEO
Eurovision 2014: Η έναρξη του Ελληνικού τελικού με Καπουτζίδη και Βανδή - VIDEO

Καπουτζίδης Βανδή

Ο Ελληνικός τελικός για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 59ο διαγωνισμό της Eurovision 2014 και θα διεξαχθεί στην Κοπεγχάγη, στη Δανία στις 10 Μαΐου, ξεκίνησε την Τρίτη 11 Μαρτίου, πιστός στο ραντεβού του στις 21:01 μέσα από τη Δημόσια Τηλεόραση.

Οι οικοδεσπότες της βραδιάς Δέσποινας Βανδή και Γιώργος Καπουτζίδης, καλωσόρισαν το τηλεοπτικό κοινό με την πιο θετική διάθεση και τα λαμπερά τους χαμόγελα. Εισέπραξαν το πιο ζεστό χειροκρότημα από το κατάμεστο Acro club και πήραν δύναμη για να παρουσιάσουν τον Ελληνικό τελικό της Eurovision 2014 για να αναδειχθεί το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στο διαγωνισμό.

H Δέσποινα Βανδή βγήκε πρώτη ανοίγοντας τη βραδιά με το τραγούδι της Μαρινέλλας "Κρασί θάλασσα και τ' αγόρι μου". Η τραγουδίστρια φορούσε ένα λευκό εντυπωσιακό φόρεμα μακρύ με διάφανο το κάτω μέρος από το οποίο φαίνονταν τα καλλίγραμμα πόδια της. Αμέσως μετά με ένα άλλο τραγούδι βγήκε ευδιάθετος και γεμάτος κέφι ο Γιώργος Καπουτζίδης. Οι δυο τους τραγούδησαν επιτυχίες κάνοντας μια αναδρομή σε τραγούδια που έχουν ακουστεί στο διαγωνισμό. Ένα από τα τραγούδια που ακούστηκαν ήταν και αυτό που μας έκανε περήφανους και μας οδήγησε στην πρώτη θέση. Το "My number one" ήταν το τελευταίο τραγούδι που είπαν ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Δέσποινα Βανδή πριν το πρώτο on της βραδιάς.

Στη συνέχεια, οι οικοδεσπότες της βραδιάς παρουσίασαν την κριτική επιτροπή του Ελληνικού τελικού της Eurovision 2014. H Ελπίδα, o Θέμης Γεωργαντάς, o Δημήτρης Κοντόπουλος, η Ρεγγίνα Κουρή και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Δημόσιας Τηλεόρασης, Αρετή Καλεσάκη καλησπέρισαν με τη σειρά τους τους τηλεθεατές. 

Ο Κώστας Μαρτάκης, η Κρυσταλλία, οι Freaky Fortune και η Josephine είναι οι καλλιτέχνες που θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να διεκδικήσουν μια θέση στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Το εισιτήριο στο νικητή όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα το δώσουν το κοινό και η κριτική επιτροπή.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR