counter

Eurovision 2013: Η πρώτη πρόβα Αγάθωνα - Koza Mostra στη Σουηδία, χωρίς φούστες! Δείτε το video

Eurovision 2013: Η πρώτη πρόβα Αγάθωνα - Koza Mostra στη Σουηδία, χωρίς φούστες! Δείτε το video
Eurovision 2013: Η πρώτη πρόβα Αγάθωνα - Koza Mostra στη Σουηδία, χωρίς φούστες! Δείτε το video

Κόζα Μόστρα & Αγάθων Ιακωβίδης

O Αγάθωνας και η παρέα του αναχώρησαν για το Μάλμε της Σουηδίας με τις βαλίτσες τους γεμάτες αυτοπεποίθηση και διάθεση για πρωτιά. Η πρώτη πρόβα της ελληνικής συμμετοχής έγινε πριν από λίγη ώρα και τα σχόλια του φανατικού κοινού του διαγωνισμού τραγουδιού δείχνουν ότι οι Ευρωπαίοι είναι λιγάκι μουδιασμένοι για την αποστολή μας! Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα oikotimes.com μετά την ελληνική πρόβα δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο. "Ιt's all greek to me" που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει "δεν καταλαβαίνω τίποτα".

Στο κείμενο χαρακτηριστικά αναφέρεται:

"Πολλοί αμφιβάλουν για το αν η Ελλάδα θα περάσει στον τελικό, αν και για εμάς θα είναι μεγάλη έκπληξη να μην τα καταφέρει (βέβαια μην ρωτάτε γιατί). Όλοι παραδέχονται ότι το τραγούδι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, αλλά αυτό που το κάνει διαφορετικό είναι η αίσθηση του πάρτι επί σκηνής. Ο Αγάθωνας παρά τις γελοίες δηλώσεις του τον τελευταίο μήνα (ειδικά για τους Γερμανούς) θυμίζει την συμμετοχή της Μολδαβίας το 2005".

Σε αντίθεση με το oikotimes.com, υπάρχουν και ιστοσελίδες, όπως το  eurovisioon.ee, που με βάση την ψηφοφορία του κοινού και τα μέχρι στιγμής στοιχεία που δίνουν τα γραφεία στοιχημάτων, η Ελλάδα φαίνεται να περνά τελικά στον μεγάλο τελικό, παρόλο που δεν εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις προτίμησεις του κόσμου.

Εμείς θέλουμε να μείνουμε αισιόδοξοι και γιατί όχι το outsider μπορεί να κάνει την ανατροπή.


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR