counter

Eurovision 2013: Η Ελλάδα με Αγάθωνα - Koza Nostra, στον αποψινό ημιτελικό (Video)

Eurovision 2013: Η Ελλάδα με Αγάθωνα - Koza Nostra, στον αποψινό ημιτελικό (Video)
Eurovision 2013: Η Ελλάδα με Αγάθωνα - Koza Nostra, στον αποψινό ημιτελικό (Video)

Η στιγμή της Ελλάδας έφτασε. Απόψε στις 10 το βράδυ οι Koza Mostra με τις φούστες και τα all star και ο μυστακοφόρος Αγάθωνας Ιακωβίδης θα ανέβουν στην σκηνή της Εuovision στο Μάλμε για να κερδίσουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Η τελευταία πρόβα της ελληνικής αποστολής πραγματοποιήθηκε χτες και όλα δείχνουν ότι είμαστε έτοιμοι να επιβεβαιώσουμε τα προγνωστικά, που θέλουν την Ελλάδα να περνάει στον τελικό. Η χώρα μας θα εμφανιστεί 9η στη σειρά, μετά την Ισλανδία και πριν το Ισραήλ. 

Αν περάσουμε στον τελικό έχουμε να αντιμετωπίσουμε τις Μολδαβία, Λιθουανία, Ιρλανδία, Εσθονία,  Λευκορωσία,  Δανία, Ρωσία,  Βέλγιο, Ουκρανία και Ολλανδία που πέρασαν από τον ημιτελικό της Τρίτης, τις χώρες Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο που περνάνε απευθείας αλλά, και την περσινή νικήτρια του διαγωνισμού Σουηδία.

Απόψε εμείς μπορούμε να ψηφίσουμε μόνο τις αποστολές των άλλων χωρών, καλώντας στο 9011199ΧΧ (προσθέτοντας τα δύο τελευταία νούμερα που αντιστοιχούν στη σειρά εμφάνισης των χωρών τη βραδιά του Δεύτερου Ημιτελικού) ή στέλνοντας με γραπτό μήνυμα (SMS) στο 19559 με τον κωδικό της χώρας. Η χρέωση για κάθε τηλεφωνική κλήση είναι 0,61 ευρώ και για κάθε SMS 0,615 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).  Επίσης, για πρώτη φορά φέτος μπορούν να ψηφίσουν με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και με τις ίδιες χρεώσεις, μέσα από την ειδική εφαρμογή για συσκευές ios και android, “Eurovision Song Contest – The Official App”, που μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν από την επίσημη ιστοσελίδα του Διαγωνισμού, στη διεύθυνση www.eurovision.tv/static/app/index.html

Στους διαδρόμους του σταδίου πάντως ακούγεται ότι για τον τελικό η συμμετοχή της Δανίας  έχει κερδίσει σημαντική πρότίμηση!

Δείτε την δεύτερη πρόβα της ελληνικής αποστολής.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR