counter

Έτσι προσβλήθηκε από κορονοϊό η Χριστίνα Μπόμπα

Με κορονοϊό διαγνώστηκε η Χριστίνα Μπόμπα, κάτι που ανακοίνωσε η ίδια με ανάρτησή της στο Instagram το βράδυ της Τετάρτης. Η Χριστίνα Μπόμπα είχε μάλιστα δίπλα της τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος ωστόσο δεν έχει ακόμη κάποιο σύμπτωμα.

Πως όμως προσλήθηκε από τον κορονοϊό η Χριστίνα Μπόμπα;

Το ζευγάρι είχε περάσει το Σαββατοκύριακο στον Παρνασσό. Κάποιος από την κοινή τους παρέα είχε συμπτώματα ίωσης και σε εξετάσεις που έκανε βρέθηκε θετικός στον ιό. Με τη σειρά του ειδοποίησε αμέσως τη Χριστίνα Μπόμπα, τον Σάκη Τανιμανίδη και τους υπόλοιπους για να κάνουν και εκείνοι το τεστ.

Την αποκάλυψη έκανε το πρωί της Πέμπτης στο Happy Day η Μαρία Αντωνά, που ανέφερε όσα είπε ο Γιώργος Λιανός στο ραδιόφωνο.

«Ο Γιώργος Λιανός είπε πως βλέποντας τη δήλωση της Χριστίνας Μπόμπα ανησύχησε και επικοινώνησε για να μάθει τι συνέβη. Η Χριστίνα του είπε πως από αυτό το Σαββατοκύριακο που είχαν κάνει μια απόδραση στον Παρνασσό, ένας άνθρωπος από την παρέα είχε συμπτώματα ίωσης. Δεν τους πέρασε από το μυαλό πως μπορεί να είναι κορονοϊός. Μόλις ο ίδιος έκανε το τεστ και βγήκε θετικός, τους ενημέρωσε όλους, όσους ήταν στην παρέα. Τα παιδιά μετά από αυτό έκαναν το τεστ, όπου η Χριστίνα βγήκε θετική και ο Σάκης προς το παρόν αρνητικός» είπε η Μαρία Αντωνά.

Δείτε παραπάνω το χαρακτηριστικό απόσπασμα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR