counter

Έτσι πέρασαν την Καθαρά Δευτέρα αγαπημένοι Έλληνες celebrities

Έτσι πέρασαν την Καθαρά Δευτέρα αγαπημένοι Έλληνες celebrities
Έτσι πέρασαν την Καθαρά Δευτέρα αγαπημένοι Έλληνες celebrities

Τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις άφησαν για λίγο στην άκρη οι Έλληνες celebrities για να απολαύσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα την Καθαρά Δευτέρα που είναι, ως επί τον πλείστoν, μία οικογενειακή ημέρα.

Έτσι, οι επώνυμοι Έλληνες τήρησαν το έθιμο, πήγαν σε κοντινές εξοχικές αποδράσεις για να πετάξουν χαρταετό μεταλαμπαδεύοντας το έθιμο στα παιδιά τους και απολαμβάνοντας και οι ίδιοι τη διαδικασία.

Τις στιγμές αυτές τις απαθανάτισαν και τις δημοσίευσαν στο Instagram το οποίο γέμισε με πολύχρωμούς χαρταετούς να υψώνονται μέχρι τον ουρανό ή και άλλους που προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν.

Η διαδικασία του χαρταετού έφερε γέλια και χαρούμενες στιγμές στον καθένα ξεχωριστά.

Μάλιστα, άλλοι διάλεξαν την εξοχή και άλλοι την θάλασσα προκειμένου να τιμήσουν τα θαλασσινά και να γιορτάσουν τον ερχομό της Σαρακοστής.

Εκείνοι λοιπόν που τήρησαν το έθιμο της Καθαρά Δευτέρας ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η Κέλλυ Κελεκίδου, ο Γιώργος Τσαλίκης με την σύζυγό του Δώρα Δημητροπούλου, ο Θάνος Μπίρκος από τον Σασμό, η Μαντώ Γαστεράτου, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Έλενα Παπαρίζου, η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου, η Όλγα Πηλιάκη, η Αθηνά Οικονομάκου, η Άννυ Πανταζή κ.α.

Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες από τις αναρτήσεις τους:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR