counter

"Έτσι όπως είναι τα πράγματα μπορεί να βγούμε και στα μπουζούκια"!

"Έτσι όπως είναι τα πράγματα μπορεί να βγούμε και στα μπουζούκια"!
"Έτσι όπως είναι τα πράγματα μπορεί να βγούμε και στα μπουζούκια"!

Μαρία Σολωμού

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Στην εκπομπή “FTHIS TV” μίλησε η Μαρία Σολωμού. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση της με τον μοναχογιό της και δεν δίστασε να αποκαλύψει τους λόγους που βρίσκεται εκτός τηλεόρασης.

Έχοντας ένα γεμάτο επαγγελματικά καλοκαίρι, λόγω της θεατρικής περιοδείας με "Τα βαφτίσια" είπε: “Κανείς δεν χαίρεται που δεν κάνει διακοπές. […] Είναι πολύ δύσκολο να είμαι μακριά από το παιδί. Είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα, που είχα από την αρχή. Ήρθε μία φορά στο θέατρο και περάσαμε ωραία”.

Για τη σχέση με τον γιο της πρόσθεσε: "Δεν τον ενδιαφέρει, δεν τον αφορά αν παίζω στην τηλεόραση. Το βρίσκει απόλυτα φυσιολογικό. Κάποια άλλα παιδάκια αντιδρούν, το δικό μου όχι. Δεν ξέρω τι είναι παραδοσιακή μητέρα, αλλά δεν είμαι γραφική. Όλες τις άλλες ανησυχίες και τα πράγματα για τα οποία ανησυχούν οι μαμάδες τα έχω κι εγώ. Νομίζω ότι δεν γίνεται αλλιώς".

Η πάντα ιδιαίτερη Μαρία Σολωμού άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με οποιαδήποτε... εκδοχή της δουλειάς της, δεδομένων των δύσκολων οικονομικών συγκυριών: "Δεν μπορώ να πω για τίποτα όχι. Έτσι όπως είναι τα πράγματα να λες μήπως βγούμε και στα μπουζούκια! Θέλω να τονίσω, όμως, ότι το θέμα δεν είναι αν θα έκανα αυτό, αλλά τι θα ήταν αυτό. Αυτό που θα κάνεις πρέπει να σου ταιριάζει σε όλα. Για παράδειγμα, δεν θα έκανα ποτέ πρωινό, δεν θα μπορούσα. Έχω μια ροπή στη μαυρίλα. Αν έβγαινα να πω χαρούμενη καλημέρα δεν θα το πίστευε κανείς”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR