counter

Έτσι ήταν η ηθοποιός πριν χάσει τα 30 κιλά της εγκυμοσύνης

Έτσι ήταν η ηθοποιός πριν χάσει τα 30 κιλά της εγκυμοσύνης
Έτσι ήταν η ηθοποιός πριν χάσει τα 30 κιλά της εγκυμοσύνης

Όλοι θυμούνται την εικόνα της ως εκθαμβωτική, sexy, καουμπόισσα στη σειρά “Dukes” που αναστάτωνε τα πλήθη με τα καυτά κοντά τζιν σορτσάκια της και τους καλογυμνασμένους της κοιλιακούς. H Jessica Simpson έχασε αρκετή από την αίγλη της όταν έμεινε έγκυος στην μικρή της Maxwell που σήμερα είναι 19 μηνών.

Οι εγκυμοσύνες της άφησαν πολλά κιλά για ενθύμιο

Οι εγκυμοσύνες της που ήταν απανωτές, μπορεί να ήταν ομαλές και δίχως προβλήματα αλλά της άφησαν πολλά παραπανίσια κιλά και αλλοίωσαν τη sexy εικόνα της. Από τότε η Jessica Simpson ήταν μια “τροφαντή” παρουσία που είχε χάσει τις καμπύλες της και το αξιοζήλευτο κορμί. Η ηθοποιός όμως πάλεψε πολύ για να χάσει τα κιλά από τις εγκυμοσύνες και τα κατάφερε. Έχασε 30 ολόκληρα κιλά!

Η εικόνα της δεν την ικανοποιούσε και σίγουρα δεν αισθανόταν αυτοπεποίθηση όταν κοιτούσε το είδωλο της στον καθρέφτη. Οι καμπύλες της Jessica Simpson χάθηκαν και οι γωνίες του προσώπου της αντικαταστάθηκαν με τα φουσκωμένα μάγουλα. Πήρε τη μεγάλη απόφαση και έβαλε πείσμα να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Η διαδικασία ήταν δύσκολη και ειδικά όταν πρέπει να στερηθείς και να περάσεις ατελείωτες ώρες κάνοντας σκληρή και επίπονη γυμναστική.

Με γυμναστική και διατροφή έχασε τα παραπανίσια κιλά

Ο καλύτερος της φίλος ήταν ο προσωπικός της γυμναστής και τα μαρουλόφυλλα. Η προσπάθεια της ανταμείφθηκε βέβαια, αφού μόλις σε έξι μήνες κατάφερε να επανέλθει σχεδόν στην παλιά καλή Jessica Simpson που όλοι ξέραμε.

Πλέον ποζάρει περήφανη για την υπερπροσπάθεια της

Η 33χρονη celebrity μανούλα ανήρτησε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter στην οποία είναι εμφανής η αλλαγή της και η απώλεια βάρους καθώς το πρόσωπο της έχει απαλλαχθεί από τα μάγουλα που έκρυβαν το πλατύ της και λαμπερό χαμόγελο. Ικανοποιημένη και περήφανη για τον εαυτό της πλέον ποζάρει στο φακό και δεν διστάζει να τσαλακωθεί και να φανερώσει το πρόσωπο της ακόμη και χωρίς μακιγιάζ.

Πρόσφατα εθεάθη με τον 34χρονο αρραβωνιαστικό της Eric Johnson και τα δυο τους παιδιά, την 5χρονη Ace και τον 19 μηνών Maxwell και η αλλαγή της star είναι εμφανής καθώς έχει χάσει τα 30 κιλά της εγκυμοσύνης της. Η ίδια δεν επαναπαύεται και συνεχίζει αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα της έχει πολύ δρόμο μπροστά της.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR