counter

Ετεοκλής Παύλου: Το δημόσιο “ευχαριστώ” στην Ελένη Χατζίδου

Ετεοκλής Παύλου: Το δημόσιο “ευχαριστώ” στην Ελένη Χατζίδου
Ετεοκλής Παύλου: Το δημόσιο “ευχαριστώ” στην Ελένη Χατζίδου

 Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Την ευτυχία του ζευγαριού έχει συμπληρώσει ο ερχομός της κόρης τους Μελίτας τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε.

Με μια ανάρτησή του στο Instagram ο Ετεοκλής Παύλου θέλησε χθες να ευχηθεί δημόσια στην σύζυγο του για τη γιορτή της μητέρας. Έτσι κοινοποίησε μια φωτογραφία που τραβήχτηκε λίγες ώρες πριν τον ερχομό της κορούλα τους και έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο.  

“Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε λίγο πριν σπάσουν τα νερά́ της γυναικάς μου, λίγο πριν ζήσουμε το μεγαλύτερο θαύμα της ανθρωπότητας.. λίγο πριν την γέννηση της κόρης μας! Η Ελένη μου θα γινόταν μάνουλά από́ ώρα σε ώρα.. Αυτό́ που δεν ήξερε όμως και οφείλω να το μοιραστώ δημόσια μαζί́ σας είναι πως έγινε μια εξαιρετική μητέρα με όλη την σημασία της λέξης. Αυτή η λέξη έχει τεράστια βαρύτητα και ευθύνη.. μια ευθύνη που η @eleni.hatzidou αντιμετωπίζει με έναν μοναδικό́ και ξεχωριστό́ τρόπο και την θαυμάζω τόσο πολύ́ για αυτό́.. Ένα χρονιά πολλά́ και ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι τα λιγότερα που μπορώ να της πω σήμερα.. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Ελένη μου .. Γλυκιά́ μου μάνουλά”, ήταν τα λόγια του Ετεοκλή Παύλου στη λεζάντα της φωτογραφίας που κοινοποίησε.

Δείτε παρακάτω τη σχετική φωτογραφία: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR