counter

Ετεοκλής Παύλου: Το βίντεο με το νέο πρόσθετο μέλος! "Το ότι δε θα χρειάζεται να αλλάζω πόδι κάθε φορά που…"

Ετεοκλής Παύλου: Το βίντεο με το νέο πρόσθετο μέλος! "Το ότι δε θα χρειάζεται να αλλάζω πόδι κάθε φορά που…"
Ετεοκλής Παύλου: Το βίντεο με το νέο πρόσθετο μέλος! "Το ότι δε θα χρειάζεται να αλλάζω πόδι κάθε φορά που…"

Το πρωί της Παρασκευής ο Ετεοκλής Παύλου δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αποκάλυψε πως θα αλλάξει το πρόσθετο μέλος με το οποίο κινείται και θα το αντικαταστήσει με ένα αδιάβροχο.

Μάλιστα, ο ίδιος δεν έκρυψε την έκπληξη και ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι δεν θα χρειάζεται να “αλλάζει πόδι” κάθε φορά που θα θέλει να κάνει μπάνιο στη θάλασσα.

Ετεοκλής Παύλου – Μίλησε για την στιγμή που έχασε το δεξί του πόδι

«Η ζωή μου δεν ήταν καθόλου δεδομένη μετά το ατύχημα, οι πιθανότητες να επιζήσω δεν ήταν πολλές. Μπορεί κάποιος να θεωρεί ότι η μεγαλύτερη δυσκολία είναι να μάθεις να ζεις με ένα πρόσθετο μέλος, πώς θα μάθεις να περπατάς. Η μεγαλύτερη δυσκολία όμως είναι να ανταπεξέλθεις – συναισθηματικά και πνευματικά – στα νέα δεδομένα. Σε απλά ελληνικά, για να αντιμετωπίσεις τη ζωή σου που ανατρέπεται, πρέπει να δουλέψεις μέσα σου, να εκπαιδευτείς, να θωρακιστείς και μόνο τότε θα καταφέρεις να δώσεις τις απαντήσεις που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσες να δώσεις. Για μένα σε αυτό πολύ μεγάλο ρόλο έπαιξαν η πίστη, η οικογένεια και το διάβασμα», είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου και πρόσθεσε σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα για το δραματικό σκηνικό που έζησε με τον πυροβολισμό που του στοίχησε το πόδι του: «Ήμουν έναν μήνα στην εντατική. Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από την ψυχρότητα του θανάτου. Δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα από το να νιώθεις ότι η ζωή σου τελείωσε. Η κατάρα του ανθρώπινου γένους είναι ότι καταλαβαίνουμε το νόημα της ζωής μας λίγα δευτερόλεπτα προτού φύγουμε από αυτήν. Αισθανόμαστε ότι η ζωή δεν γυρίζει πίσω κι εμείς αναλωθήκαμε σε πράγματα που δεν είχαν καμία σημασία».

Δείτε επίσης! Ετεοκλής Παύλου: "Με έχουν κοροϊδέψει πάνω από 2 φορές για το θέμα των κιλών και της αναπηρίας που έχω"

Η ανάρτηση του Ετεοκλή Παύλου

«Παίρνουμε μέτρα για καινούργιο αδιάβροχο ποδαράκι. Το ότι δε θα χρειάζεται να αλλάζω πόδι πλέον κάθε φορά που θέλω να κάνω ένα μπάνιο στη θάλασσα, μου φαίνεται σαν ψέμα», έγραψε ο Ετεοκλής Παύλου στο βίντεο που πόσταρε.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram @eteoklispavlou

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR