counter

Ετεοκλής Παύλου: Η παραλίγο δολοφονία, ο ακρωτηριασμός και η οικογένεια με την Ελένη Χατζίδου

Ετεοκλής Παύλου: Η παραλίγο δολοφονία, ο ακρωτηριασμός και η οικογένεια με την Ελένη Χατζίδου
Ετεοκλής Παύλου: Η παραλίγο δολοφονία, ο ακρωτηριασμός και η οικογένεια με την Ελένη Χατζίδου

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και φέτος μας σερβίρουν πρωινό στο Star! Ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου, έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και αναζητήσεις για εκείνον, το βιογραφικό του, αλλά και για την τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, είναι πολύ συχνές και εμείς, όπως είχαμε κάνει και με την Ελένη Χατζίδου, σας έχουμε συγκεντρώσει όσα πρέπει να ξέρετε για το ποιος είναι τελικά ο Ετεοκλής Παύλου.

Ετεοκλής Παύλου: Η ηλικία και το βιογραφικό

  • Ο Ετεοκλής Παύλου είναι Διεθνής Αθλητής και πρωταθλητής του κανόε καγιάκ ατόμων με αναπηρία (Paracanoe). 
  • Τον είδαμε να τραγουδάει στο J2US, να παρουσιάζει εκπομπή μαζί με την Ελένη Χατζίδου, τον Γρηγόρη Γκούνταρα και την Νάταλι Κάκκαβα στο Open και φέτος, θα μας σερβίρει μαζί με την σύζυγό του πρωινό στο Star. 

  • Ο Ετεοκλής Παύλου γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου 1990 και είναι 32 ετών. 
  • Ο ίδιος, και η Ελένη Χατζίδου, είναι γονείς μιας κόρης, η οποία και γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα, και λέγεται, Μελίτα Δήμητρα.

Ετεοκλής Παύλου: Το ατύχημα 

Ξημερώματα 14 Δεκεμβρίου 2013, η άμεση δράση ενημερώνεται για συμπλοκή σε νυχτερινό κέντρο στο Παγκράτι. Ο Ετεοκλής Παύλου ο οποίος εργαζόταν ως υποδοχή, τραυματίζεται σε συμπλοκή μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο. Οι γιατροί αρχικά ενημέρωναν στο περιβάλλον του πως είναι κλινικά νεκρός. Όταν πυροβολήθηκε τα προβλήματα ήταν περισσότερα από όσα νόμιζαν.

Οι σφαίρες τρύπησαν ζωτικά του όργανα. Είχε πρόβλημα στο έντερο, στα νεφρά, στον ουρητήρα. Έμεινε στην εντατική για μεγάλο διάστημα. Αρχικά ήταν σε καταστολή και οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Κατάφερε να κερδίσει τη μάχη και να βγει νικητής. Οι γιατροί προκειμένου να τον σώσουν αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το δεξί του πόδι.

Ετεοκλής Παύλου: Ο γάμος και η κόρη με την Ελένη Χατζίδου

Με την Ελένη Χατζίδου ερωτεύτηκαν αμέσως. Μάλιστα, εκείνος ήταν ο προσωπικός της γυμναστής και ακόμα και τώρα, δεν είναι λίγες οι φορές που ακολουθεί πρόγραμμα γυμναστικής που της έχει βγάλει ο σύζυγός της. Λίγο μετά την γνωριμία τους, η Ελένη Χατζίδου έμεινε έγκυος στην κόρη τους, Μελίτα - Δήμητρα. Για την Ελένη Χατζίδου, έχει πει σε συνέντευξή του: 

"Δεν γίνεται γυναίκα να έχει πιο ωραίο σώμα από της Ελένης. Σημασία δεν έχει πόσο καιρό είμαστε μαζί αλλά πόσο καιρό θα είμαστε μαζί από δω και πέρα. Την Ελένη την ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα και μόλις την είδα είπα ότι με αυτή η γυναίκα θέλω να ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί της. Δεν πίστευα ότι υπήρχαν γυναίκες πάνω στη γη σαν την Ελένη Χατζίδου. Ζηλεύω με τον ωραίο τρόπο. Την εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια και θα κάνω ότι μπορώ για να είναι ευτυχισμένη μαζί μου".

Ο γάμος και η βάπτιση της κόρης τους, έγινε τον Σεπτέμβριο του 2021. Στη δεξίωση, και οι τρεις τους έκαναν είσοδο με το κομμάτι της τραγουδίστριας, που γράφηκε ειδικά για τον γάμο, «Η δική μας πρεμιέρα», ενώ το ζευγάρι χόρεψε – πάντα με την κορούλα του – το τραγούδι «Ti amo». Παραλλαγή του τραγουδιού εισόδου τους, ακούγεται και στο τρέιλερ της εκπομπής τους στο Star!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR