counter

Ετεοκλής Παύλου: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην Ελένη Χατζίδου!

Ετεοκλής Παύλου: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην Ελένη Χατζίδου!
Ετεοκλής Παύλου: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην Ελένη Χατζίδου!

Ο Παραολυμπιονίκης και personal trainer Ετεοκλής Παύλου παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και μεταξύ άλλων, μίλησε στον Πάνο Ζόγκα για τον έρωτά του με την Ελένη Χατζίδου.

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:

Με την Ελένη πώς γνωριστήκατε;

Στο γυμναστήριο. Μέσω κάποιων κοινών φίλων ήρθαμε σε επαφή, ξεκίνησα να τη γυμνάζω και αυτό οδήγησε σε αυτό που ζούμε σήμερα.

Πώς αποφάσισες να μπεις σε μια σχέση έπειτα από όλα αυτά;

Δεν αποφάσισα ν μπω σε μια σχέση. Γνώρισα την Ελένη και εκείνη μου ξύπνησε τα πάντα. Την ανάγκη να την βλέπω κάθε μέρα. Περίμενα πότε θα έχουμε μάθημα για να τη συναντήσω. Βγήκαν συναισθήματα που ούτε είχα φανταστεί ότι θα μπορούσα να νιώσω. Είναι η στιγμή που λες "είμαι 30, έχω κάνει σχέσεις, έχω ζήσει τα πάντα" και ξαφνικά γνωρίζεις κάποιον και καταλαβαίνεις ότι δεν έχεις ζήσει τίποτα. Αυτό ακριβώς ένιωσα με την Ελένη. Ήταν σαν να μην είχα γνωρίσει καμία άλλα γυναίκα στη ζωή μου. Γνωρίζοντας την Ελένη, γνώρισα έναν άλλο κόσμο που δεν μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχει. Και αυτό οφείλεται αποκλειστικά σε εκείνη», είπε χαρακτηριστικά.

Τι σου έδωσε η Ελένη;

Με έκανε πολύ πιο δυνατό. Η γυναίκα παίζει μαγάλο ρόλο για έναν άντρα. Η Ελένη είναι μια γυναίκα πολύ αξιόλογη, την οποία θαυμάζω, πιστεύει σε μένα, με στηρίζει και το σημαντικότερο είναι πώς συναισθηματικά με έχει τόσο γεμάτο και ψυχικά τόσο ήρεμο που νιώθω πώς, όταν είναι δίπλα μου, δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορώ να πετύχω. Με την Ελένη δίπλα μου, ταβάνι είναι μόνο ο ουρανός.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR