counter

Ετεοκλής Παύλου: Η απάντηση στα όσα είπε η Ελένη Χατζίδου για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ετεοκλής Παύλου: Η απάντηση στα όσα είπε η Ελένη Χατζίδου για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή
Ετεοκλής Παύλου: Η απάντηση στα όσα είπε η Ελένη Χατζίδου για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ο Ετεοκλής Παύλου μίλησε στην κάμερα του "Fay's Time". Ο παρουσιαστής του "Breakfast@Star" ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων και για την ενόχληση που εξέφρασε η Ελένη Χατζίδου όταν το "Happy Day" της Σταματίνας Τσιμτσιλή αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της.

"Αυτό που είπε η Ελένη για την Σταματίνα ήταν πάνω στην κουβέντα, ένα περιστατικό που το έχουμε ζήσει. Δεν ήταν κάτι τρομερό. Πολλές φορές δεν καταλαβαίνουμε αν μπορεί να έχουμε στενοχωρήσει κάποιον, σε γενικές γραμμές πιστεύω ο οποιοσδήποτε κάποια στιγμή θα έλεγε πως αν έχει στενοχωρήσει κάποιον άνθρωπο, θα του ζήταγε συγγνώμη. Η αναφορά αυτή στο συγκεκριμένο περιστατικό ήταν τυχαία και δεν σήμαινε τίποτα παραπάνω. Ακόμα και τότε το θέμα είχε λυθεί πολύ, πολύ γρήγορα, δεν ήταν κάτι" ξεκαθάρισε ο Ετεοκλής Παύλου.

Διαβάστε επίσης: Eλένη Xατζίδου: "Έχω δει δίπλα στο όνομά μου να γράφονται ανακρίβειες και έχω δει τον άνθρωπο που τα έγραφε και μου απάντησε…"

Θυμίζουμε πως η Ελένη Χατζίδου είχε πει στον αέρα του "Breakfast@Star" για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε όλα. Θα σας πω ένα παράδειγμα. Όταν εγώ ήμουν έγκυος, δεν το είχα ανακοινώσει. Το είχα πει στους δικούς μου, στους πολύ κοντινούς μου. Και κάποια στιγμή η πρώτη εκπομπή που βγήκε και το αποκάλυψε, ήταν το Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Είχα θυμώσει τόσο πολύ. Ήταν κάτι που ίσχυε και ήθελα εγώ να το ανακοινώσω. Μιλήσαμε αμέσως μετά, το έχουμε λύσει με τη Σταματίνα, μου είχε στείλει ένα μήνυμα. Αλλά θέλω να πω που σταματάνε αυτά τα όρια. Μέχρι που μπορεί να ανακοινώσει κάποιος κάτι που εσύ μπορεί να μη θες να το πεις;". 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR