counter

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Τρύφωνας Σαμαράς

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Τρύφωνας Σαμαράς
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Τρύφωνας Σαμαράς

Περιπέτεια με την υγεία του πέρασε πρόσφατα ο Τρύφωνας Σαμαράς, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso. Συγκεκριμένα το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, ο γνωστός κομμωτής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, έχοντας δίπλα του τον καλό του φίλο, Βασίλειο Κωστέτσο, ο οποίος ήταν μάλιστα και εκείνος που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η οποία δημοσίευσε και φωτογραφία του Τρύφωνα Σαμαρά, ο κομμωτής ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από το νοσηλευτικό προσωπικό.

Το περιστατικό που οδήγησε τον Τρύφωνα Σαμαρά στο νοσοκομείο συνέβη αμέσως μετά από κοσμικό πάρτι που οργανώθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών. Μετά το πάρτι ο Τρύφωνας Σαμαράς και ο Βασίλειος Κωστέτσος πήγαν στο σπίτι του σχεδιαστή, εκεί ωστόσο ο κομμωτής ένιωσε έντονη αδιαθεσία. Ο Βασίλειος Κωστέτσος κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ, ενώ στο μεταξύ ο Τρύφωνας Σαμαράς άρχισε να βρίσκει τις αισθήσεις του.

«Ο Βασίλειος φοβήθηκε πολύ για τον φίλο του. Με τόσα περιστατικά καρδιακών επεισοδίων λόγω άγχους και όχι μόνο, που γίνονται γνωστά καθημερινά και αφορούν νέους ανθρώπους ήταν λογικό βέβαια»  αναφέρει στην Espresso άνθρωπος από το περιβάλλον του σχεδιαστή.

Στην περίπτωση του Τρύφωνα Σαμαρά ο γιατρός ενημέρωσε πως επρόκειτο για ίλιγγο και συνέστησε στον κομμωτή ξεκούραση για λίγες ημέρες.


O Τρυφωνας Σαμαρας

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR