counter

Εσείς πόσα θα δίνατε για ένα καυτό ραντεβού μαζί του;

Εσείς πόσα θα δίνατε για ένα καυτό ραντεβού μαζί του;
Εσείς πόσα θα δίνατε για ένα καυτό ραντεβού μαζί του;

Ζac Efron

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Όσες από εσας έχετε παρακολουθήσει το αμερικανικό σίριαλ "High Scholl Μusical" ή την ταινία "Hairspray" με τον John Travolta σίγουρα θα έχετε σκεφτεί ένα ονειρεμένο ραντεβού με τον 25χρονο Zac Efron. Το αγόρι που κοσμεί τους τοίχους των κοριτσιών της Αμερικής αποφάσισε να χαρίσει την γοητεία του για καλό σκοπό.  Ο διάσημος ηθοποιός βγάζει τον εαυτό του προς ενοικίαση και κάποια τυχερή ή και τυχερός θα έχει την ευκαιρία να τον έχει κατά αποκλειστικότητα για μία ώρα!

Αν η ιδέα σας ακούγεται ελκυστική, τότε μπείτε στην ιστοσελίδα www.charitybuzz.com και δώστε την προσφορά σας. Τα κέρδη από την δημοπρασία θα διατεθούν σε φιλανθρωπική οργάνωση που έχει στόχο να βοηθήσει τα παιδιά που δεν μπορούν να πάνε σχολείο.

Αν κερδίσεις εσύ το ραντεβού, δεν υπάρχει περιορισμός στο τι θα κάνετε! Μπορείς να τον πας για φαγητό, bowling, για βόλτα με παγωτό, οτιδήποτε είχες ποτέ ονειρευτεί, αλλά σπεύσε γιατί η δημοπρασία θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου. Για να σε ενημερώσουμε μην ασχοληθείς άδικα, η τελευταία προσφορά άγγιξε τα 3.500 δολάρια... και ανεβαίνει!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR