counter

Έρχονται βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Έρχονται βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα
Έρχονται βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται τη Δευτέρα κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, όπου τα φαινόμενα θα είναι πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι έως 7 μποφόρ και πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ στο βόρειο Αιγαίο. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά και νότια.

Στη Αττική αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα χαρακτηριστεί από νεφώσεις, οι οποίες παροδικά θα είναι αυξημένες, με τοπικές βροχές και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και τοπικά νότιοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά, όπου τα φαινόμενα θα είναι πρόσκαιρα, κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, στα ανατολικά 6 έως 7 και πιθανώς πρόσκαιρα 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα χαρακτηριστεί από νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη  

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και  σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη Θεσσαλία και την κεντρική Στερεά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα χαρακτηριστεί από λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες στην περιοχή της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 έως 6 μποφόρ και στα βόρεια 7 με 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου. 

Πρόγνωση καιρού για 24/11/2015

Την Τρίτη ο καιρός στα δυτικά και τα βόρεια θα χαρακτηριστεί από νεφώσεις με βροχές, στα βορειοδυτικά καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Στα υπόλοιπα αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στο ανατολικό Αιγαίο.  Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ και από το απόγευμα στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν παρουσιάζει καμία αξιόλογη μεταβολή.

Πηγή antenna.gr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR