counter

Έρχεται στον κόσμο η νέα Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Έρχεται στον κόσμο η νέα Αλίκη Βουγιουκλάκη!
Έρχεται στον κόσμο η νέα Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Ο πολυαγαπημένος ανιψιός της Αλίκης Βιουγιουκλάκη, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, μίλησε στην εφημερίδα «Espresso» και στον δημοσιογράφο, Νίκο Νικόλιζα.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως σε περίπου ένα μήνα θα γίνει πατέρας από τη σύζυγό του Κατερίνα Μπαλέτσου και θα δώσουν στο κοριτσάκι τους το όνομα της θείας του, της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Συγκεκριμένα ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης δήλωσε:

«Επειδή είναι κοριτσάκι θα το ονομάσουμε Αλίκη. Το είχαμε αποφασίσει όλη η οικογένεια από κοινού, πολύ νωρίς. Κυρίως ήταν επιθυμία και του πατέρα μου Αντώνη, αλλά και του θείου μου Τάκη Βουγιουκλάκη. Όπως ήταν επιθυμία και της θείας μου, της Αλίκης, να υπάρχει το όνομά της σε ένα κορίτσι από την οικογένεια. Μάλιστα, όπως μου είχε πει και ο πατέρας μου, όταν εγώ ήμουν ακόμη στην κοιλιά της μάνας μου, η Αλίκη είχε εκδηλώσει την επιθυμία αν εγώ έβγαινα κορίτσι να με βάφτιζε η ίδια η Αλίκη. Τελικά πήρα το όνομα της γιαγιάς Έμυς, που το επιθυμούσε πάλι η θεία μου. Και τώρα έρχεται η δεύτερη Αλίκη Βουγιουκλάκη στη ζωή όλης της οικογένειας και είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι για αυτό το γεγονός».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR