counter

Έρχεται η επόμενη γενιά Office!

Έρχεται η επόμενη γενιά Office!
Έρχεται η επόμενη γενιά Office!

Microsoft Office 16

Η Microsoft παρουσίασε στο κοινό τη νέα εκδοχή του "μπουκέτου" εφαρμογών Office κερδίζοντας την προσοχή του παγκόσμιου κοινού για ακόμη μία φορά. Οι εφαρμογές, τις οποίες εκατομμύρια χρηστών έχουν χρσησιμοποιήσει – έως και λατρέψει! – την τελευταία 15ετία, όπως τα Microsoft Word, Excell και PowerPoint, περνάνε σε νέα εποχή, ενώ μας χωρίζουν μόλις λίγοι μήνες μέχρι να γίνουν κομμάτι της ζωής μας.

Το Office 16 ουσιαστικά προσαρμόζεται σε καινούργιες απαιτήσεις - κάποιος, μάλιστα, θα μπορούσε να πει ότι προσαρμόζεται στις απαιτήσεις που επέβαλλε η Apple στο τεχνολογικό "γίγνεσθαι". Συγκεκριμένα, οι οθόνες αφής σε tablets και προσωπικούς υπολογιστές έχουν τον πρώτο ρόλο στον νέο σχεδιασμό των προγραμμάτων.

Δες την επίσημη παρουσίαση των προγραμμάτων:

Αξίζει, επίσης, να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες παρουσιάστηκαν και τα ολοκαίνουρια Windows(με το πιο vintage logo που είχαν ποτέ, καθώς θυμίζει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλη χρονική περίοδο το πρώτο-πρώτο λογότυπο τους). Τα Windows 8 ήδη διατίθενται για download, ώστε οι πραγματικοί χρήστες, και όχι προγραμματιστές, να τα γνωρίσουν και δουν κατά πόσο μπορούν «να τα πάνε καλά» μαζί τους. Η λογική και εδώ παραμένει ίδια, σχεδιασμός που υποστηρίζει οθόνες αφής και μια ολοκαίνουρια λογική που βγάζει το «ποντίκι» στην ανεργία.

Γνώρισέ τα στο παρακάτω video:

 Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR