counter

Ερωτευμένος ο Good Job Nicky! Ο λόγος που δεν θέλει να μιλάει για τη σχέση του

Ερωτευμένος ο Good Job Nicky! Ο λόγος που δεν θέλει να μιλάει για τη σχέση του
Ερωτευμένος ο Good Job Nicky! Ο λόγος που δεν θέλει να μιλάει για τη σχέση του

Στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” μίλησε ο Good Job Nicky με αφορμή τη συμμετοχή του στα φετινά Mad VMA.

Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένος και ανέφερε τον λόγο που δεν θέλει να μιλάει για τη σχέση του.

Δείτε επίσης! Good Job Nicky: "Το όνομα μου το καλλιτεχνικό είναι Good Job Nicky και οι φίλοι μου με φωνάζουν Κουτσορίκι"

Όσα είπε ο Good Job Nicky

«Είμαι ερωτευμένος. Δε με αγχώνει όταν με ρωτάνε αν είμαι ερωτευμένος ή σε σχέση αλλά, για το καλό της δε θέλω να αναφέρομαι σε αυτή. Μη μου τη ματιάσουν», είπε ο Good Job Nicky.

«Ούτε ο πατέρας μου επέλεξε να κάνει καριέρα με το επίθετό του. Νιώθω ότι και το Βαρθακούρης και το Πάριος είναι δυο επίθετα με δική τους βαρύτητα και εγώ εδώ και 2-3 χρόνια χαράζω τον δικό μου διαφορετικό δρόμο», ανέφερε στη συνέχεια για τον λόγο που επέλεξε να μην χρησιμοποιεί ούτε το καλλιτεχνικό, ούτε το πραγματικό επώνυμο του πατέρα του, Γιάννη Πάριου.

Για την επιστροφή της μητέρας του, Σοφίας Αλιμπέρτη, στην τηλεόραση είπε: «Βεβαίως και έχω δει τη μητέρα μου στην εκπομπή. Το ότι επέστρεψε μετά από τόσα χρόνια σημαίνει ότι είναι κάτι που το αγαπά και για μένα αυτό είναι αξιοθαύμαστο. Όπως είναι στην τηλεόραση, έτσι είναι και στο σπίτι η μάνα μου».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή φωτογραφίας: PapadakisPress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR