counter

Ερωτευμένος ηθοποιός από τον "Παράδεισο των Κυριών"! Η εντυπωσιακή σύντροφός του

Ερωτευμένος ηθοποιός από τον "Παράδεισο των Κυριών"! Η εντυπωσιακή σύντροφός του
Ερωτευμένος ηθοποιός από τον "Παράδεισο των Κυριών"! Η εντυπωσιακή σύντροφός του

Μια πολύ όμορφη και δημιουργική φάση τη ζωής του διανύει ο Γιάννης Βασιλώτος, καθώς τόσο τα επαγγελματικά του όσο και τα προσωπικά του πάνε από το καλό στο καλύτερο.

Ο ηθοποιός, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες”, τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του Alpha “O παράδεισος των κύριων”, ενώ παράλληλα συνεχίζει την επιτυχημένη καλλιτεχνική του πορεία με την παρουσίαση ενός προσωπικού άλμπουμ με τίτλο “Αποδομημένος Shakespeare”.

Δείτε επίσης – Ναταλία Γερμανού: Το δώρο του Γιάννη Βασιλώτου που την ξάφνιασε ευχάριστα

Γιάννης Βασιλώτος – Η σύντροφος του ηθοποιού του "Παραδείσου των Κυριών"

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της RealNews και της Κορύνας Μανταγάρη ο Γιάννης Βασιλώτος είναι ερωτευμένος με την Βέρα Νόνη, η οποία σπουδάσει τμήμα επιστημών και προσχολικής εκπαίδευσης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ίδια παρακολουθεί στενά την πορεία του συντρόφου της, η οποία δεν περιορίζεται στην υποκριτική, αφού ασχολείται παράλληλα με τη μουσική.

Από τα πρώτα του βήματα στο χώρο του θεάματος ο Γιάννης Βασιλώτος ήταν φειδωλός σε ό,τι αφορά τα φώτα της δημοσιότητας. Αποφεύγει να μιλάει για τα προσωπικά του, ενώ το μόνο που είχε παραδεχτεί σε παλαιότερες δηλώσεις του ήταν η σχέση του με την Βίνα Σέργη, αδερφή της Βίλλυς που είχαμε γνωρίσει στο MasterChef 5.

Ο ηθοποιός της σειράς “O παράδεισος των κύριων” φαίνεται πως δεν κρύβει τον έρωτά του για την όμορφη Βέρα, αφού όπως είδαμε στα social media του, έχει αναρτήσει κοινή φωτογραφία μαζί της.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR