counter

Ερωτευμένη η Μαρίνα Πατούλη: Τα "καρφιά" για τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη

Ερωτευμένη η Μαρίνα Πατούλη: Τα "καρφιά" για τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη
Ερωτευμένη η Μαρίνα Πατούλη: Τα "καρφιά" για τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε η Μαρίνα Πατούλη, η οποία δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της για τις τελευταίες δηλώσεις που έκανε ο πρώην σύζυγός της, Γιώργος Πατούλης. Παράλληλα δήλωσε ερωτευμένη.

«Είμαι ερωτευμένη. Για ένα μαγικό λόγο ανοίγουν νέοι κύκλοι. Το μήνυμα που θα ήθελα να δώσω στις γυναίκες, είναι να αγαπήσουν τον εαυτό τους, να φύγουν μακριά από οτιδήποτε είναι τοξικό και τις πρόδωσε ή τις πλήγωσε» είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Ο κύριος Πατούλης, καλεσμένος στην εκπομπή μας, ανέφερε ότι τον συμβουλεύεστε για κάθε σας κίνηση», είπε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος στη Μαρίνα Πατούλη, που έβαλε τα γέλια και στη συνέχεια είπε: «Αλήθεια; Μάλιστα. Να του ευχηθώ καλή χρονιά, να προχωρήσει καλά και να υλοποιήσει τους στόχους του, δεν έχω κάτι άλλο».

Όταν στη συνέχεια ο δημοσιογράφος ανέφερε τη θέση του Γιώργου Πατούλη ότι ήταν καθοδηγούμενος για τη δημόσια εικόνα του από τη Μαρίνα Πατούλη εκείνη απάντησε: «Καθοδηγούμενος ο Περιφερειάρχης από τη θέληση της γυναίκας του; Είναι προκλητικό αυτό. Αλήθεια; Κλείσε λίγο την κάμερα. Δηλαδή καθοδηγήθηκε ή χειραγωγήθηκε από τη δική μου θέληση; Είναι άστοχες αυτές οι εκφράσεις. Και θεωρώ ότι δεν του κάνουν καλό στην πολιτική του εικόνα που είναι η πρώτη του προτεραιότητα.

Συγγνώμη, να ρωτήσω κάτι; Ο κύριος περιφερειάρχης ήρθε στην εκπομπή σας για να κάνει δηλώσεις για το τι θα κάνω εγώ στο μέλλον; Αλήθεια; Εγώ λοιπόν του εύχομαι καλή πολιτική πορεία, με τις βλέψεις, τις φιλοδοξίες και τη στρατηγική που ακολουθεί επιτυχημένα μέχρι σήμερα. Το τι θα κάνω εγώ θα το ανακοινώσω σύντομα σε όλα τα επίπεδα».

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο ακόλουθο βίντεο:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR