counter

Ερωτευμένη η Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο σύντροφός της

Ερωτευμένη η Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο σύντροφός της
Ερωτευμένη η Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο σύντροφός της

Η Κατερίνα Λιόλιου βλέπει τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική της ζωή να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια αυτό το διάστημα εμφανίζεται με επιτυχία σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ όπως όλα δείχνουν έχει βρει και τον έρωτα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “RealLIfe” η Κατερίνα Λιόλιου βρίσκεται σε σχέση με τον Χάρη Παπατζανή, ο οποίο είναι στέλεχος γνωστής δισκογραφικής εταιρείας και τους τελευταίους μήνες είναι το απόλυτο στήριγμά της.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρα Αντωνίου, οι δυο τους είναι αχώριστοι και παρόλο που έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους και να μην δημοσιοποιήσουν λεπτομέρειες που αφορούν τη σχέση τους, σε λίγο καιρό θα γιορτάσουν την πρώτη τους επέτειο.

Δείτε επίσης! Κατερίνα Λιόλιου: Ο μπαμπάς της και η τραγουδίστρια σε σπάνια φωτογραφία - Πόσο μοιάζουν;

Μάλιστα, από τη στιγμή που είναι και συνεργάτες, έχουν την ευκαιρία να μοιράζονται πολύ χρόνο μαζί.

Ο Χάρης Παπατζανής βρίσκεται δίπλα στην Κατερίνα Λιόλιου σε κάθε της βήμα και ως head manager of bookings and productions στην Panik Live, έχει την ευθύνη για όλα τα live της εταιρείας. Έτσι, τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη που εμφανίζεται η αγαπημένη του.

Παράλληλα με την επαγγελματική τους ενασχόληση, βρίσκουν πάντα χρόνο να κάνουν βόλτες ή να γευματίσουν σε εστιατόρια της πόλης, απολαμβάνοντας και τον προσωπικό τους χρόνο.

Όσα είχε δηλώσει για την προσωπική της ζωή η Κατερίνα Λιόλιου

«Στα προσωπικά μου… Είναι ωραίο πράγμα να με ρωτάς για πράγματα που έχουν να κάνουν με την αγάπη. Πρόταση γάμου δεν έγινε, αλλά έχω τρελαθεί τους τελευταίους μήνες με την έννοια της αγάπης, έχω κάτσει και έχω διαβάσει πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό. Μου αρέσει πολύ στην αναζήτηση αυτής της έννοιας, ότι όταν θέλεις να σε αγαπάνε και να αγαπάς, το πιο βασικό είναι να καταφέρεις πρώτα να αγαπήσεις τον εαυτό σου και τώρα περνάω μια περίοδο που βλέπω πόσο δύσκολο είναι να αγαπάς τον εαυτό σου όπως είναι εν ενεργεία, τώρα. Το δουλεύω πάρα πολύ, κάνω δυο χρόνια ψυχανάλυση. Ήμουν πιο τσιριμπίμ τσιριμπόμ. Λίγο καταλάγιασα κάπως», είπε σε συνέντευξή της τον περασμένο Ιούνιο η Κατερίνα Λιόλιου όταν ρωτήθηκε για την προσωπικής της ζωή.

*Πηγή φωτογραφιών: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR