counter

Ερωτευμένη η Έβελυν Καζαντζόγλου: Αυτός είναι ο σύντροφός της (Φωτογραφίες)

Ερωτευμένη η Έβελυν Καζαντζόγλου: Αυτός είναι ο σύντροφός της (Φωτογραφίες)
Ερωτευμένη η Έβελυν Καζαντζόγλου: Αυτός είναι ο σύντροφός της (Φωτογραφίες)

Σε σχέση βρίσκεται τον τελευταίο ένα χρόνο η Έβελυν Καζαντζόγλου και είναι πολύ ερωτευμένη.

Σύμφωνα με το περιοδικό “Hello” η ίδια είναι ζευγάρι με τον Μοχάμεντ Αλί, ο οποίος είναι γενικός διευθυντής λειτουργίας του Ομίλου Πανά.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η Έβελυν Καζαντζόγλου και ο Μοχάμεντ Αλί λατρεύουν να κάνουν πολλά πράγματα μαζί και κυρίως ταξίδια. Μάλιστα, την πρώτη τους επέτειο στις αρχές Οκτωβρίου τη γιόρτασαν κάνοντας μια κρουαζιέρα από τη Ρώμη και καταλήγοντας στη Βαρκελώνη, με ενδιάμεσες στάσεις την Κορσική, τη Μαγιόρκα και πολλούς άλλους μαγικούς προορισμούς.

«Ναι υπάρχει άνθρωπος. Δεν είναι τόσο ωραίο αυτό το πράγμα; Να τα έχεις διαχωρίσει! Να έχεις το κομμάτι το προσωπικό και να το σέβονται και οι άνθρωποι γύρω σου. Και το κομμάτι το επαγγελματικό, αυτό που μοιράζεσαι με όλον τον κόσμο και να το σέβεται κι αυτό ο κόσμος. Αρκετό (καιρό μετράει η σχέση). Δεν θα σου πω πολλά…» είχε παραδεχτεί πριν μερικούς μήνες η Influncer και μοντέλο στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Έβελυν Καζαντζόγλου επιθυμεί να κρατάει την προσωπική ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Έξοδος για την Έβελυν Καζαντζόγλου και τον Μοχάμεντ Αλί

Πρόσφατα, η Έβελυν Καζαντζόγλου και ο Μοχάμεντ Αλί πραγματοποίησαν μια σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR τους απαθανάτισε χέρι-χέρι στο κέντρο της Αθήνας να απολαμβάνουν τη βόλτα και τις αγορές τους.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR