counter

Ερωτευμένη η Αθηναΐς Νέγκα: "Έχω μία σχέση την οποία θέλω να προστατεύσω"

Ερωτευμένη η Αθηναΐς Νέγκα: "Έχω μία σχέση την οποία θέλω να προστατεύσω"
Ερωτευμένη η Αθηναΐς Νέγκα: "Έχω μία σχέση την οποία θέλω να προστατεύσω"

Συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” παραχώρησε η Αθηναΐς Νέγκα. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή αποκαλύπτοντας πως βρίσκεται σε σχέση αυτό το διάστημα.

Διαβάστε επίσης! Αθηναΐς Νέγκα: "Έχει περάσει ένας χρόνος, κοντεύω να χωρίσω ξανά και με ρωτάτε για το προηγούμενο, έλεος"

Η Αθηναΐς Νέγκα για την προσωπική της ζωή

«Έχω φοβερή ανασφάλεια με την εξωτερική μου εμφάνιση. Αν δεν κάνω ολική πλαστική για να μεταμορφωθώ σε Μις Κόσμος δεν θα μου φύγει η ανασφάλεια. Δεν ήμουν ποτέ η γυναίκα που θα χαρακτήριζαν κουκλάρα. Είμαι για τους πιο μερακλήδες εγώ. Δεν βάφω τα νύχια μου, βέβαια μπορεί να έκανα κάποια αισθητική επέμβαση και να μεταμορφωθώ», είπε αρχικά η Αθηναΐς Νέγκα και συνέχισε για την προσωπική της ζωή:

«Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή και χαίρομαι πάρα πολύ που έχω μία σχέση την οποία θέλω να προστατεύσω. Θέλω να λέω ότι αισθάνομαι πως επιτέλους έχω βρει κάποιον με τον οποίο μπορεί να έχω τη σημαντικότερη σχέση της ζωής μου και είναι ένας άνθρωπος που νιώθω ότι είναι πιο έξυπνος από ό,τι είμαι εγώ. Δεν ήταν εύκολο αλλά νομίζω ότι τον βρήκα. Δηλώνω ερωτευμένη, με ενθουσιασμό».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR