counter

Ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz στα μπουζούκια!

Ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz στα μπουζούκια!
Ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz στα μπουζούκια!

Πέγκυ Ζήνα - Γιώργος Λύρας, Εύη Φραγκάκη - Γιάννης Χονδράκης, Νίκη Κάτρσωνα - Νίκος Χατζής: Μια βραδιά για ερωτευμένα ζευγάρια!

Η Πέγκυ Ζήνα με τον Γιώργο Λύρα, η Εύη Φραγκάκη με τον Γιάννη Χονδράκη, αλλά και η Νίκη Κάτρσωνα με τον Νίκο Χατζή διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο ACRO που εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνη, το βράδυ του Σαββάτου 16 Νοεμβρίου.

Η Πέγκυ Ζήνα με το  Γιώργο Λύρα έφτασαν στο νυχτερινό κέντρο της Ιεράς Οδού, λίγο μετά τη μία, παρέα με φιλικό τους ζευγάρι. Η τραγουδίστρια πολύ ανανεωμένη, φορούσε τζην παντελόνι και δερμάτινο τζάκετ, ενώ χαμογέλασε στο φωτογραφικό φακό. Η Πέγκυ Ζήνα απόλαυσε με τον Γιώργο Λύρα τον Γιώργο Σαμπάνη. Η Πέγκυ έχει συνεργαστεί με τον Γιώργο Σαμπάνη πολλές φορές και μάλιστα έχει ερμηνεύσει αρκετά τραγούδια του.

Η Εύη Φραγκάκη με τον Γιάννη Χονδράκη, είναι πολύ καλά κι ερωτευμένοι και δεν διστάζουν να το δείχνουν. Η Εύη Φραγκάκη, ντυμένη σε ροκ στυλ, χαμογέλασε πλατιά στους φωτογράφους που την απαθανάτισαν κατά την είσοδό της στο Acro, ενώ και ο σύντροφός της Γιάννης Χονδράκης, έμοιαζε να έχει εξοικειωθεί με τον φακό.

Σε έναν από τους κεντρικούς καναπέδες του νυχτερινού κέντρου Acro που εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης, διασκέδασε και η Νίκη Κάρτσωνα με τον Νίκο Χατζή. Σε μεγάλα κέφια η Νίκη Κάρτσωνα, τραγουδούσε τις επιτυχίες του Σαμπάνη, ενώ την σιγόνταρε ο σύζυγός της, Νίκος Χατζής. Οι δυο τους, αποχώρησαν τις πρώτες πρωινές ώρες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR