counter

Ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz σε βραδινή τους έξοδο

Ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz σε βραδινή τους έξοδο
Ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz σε βραδινή τους έξοδο

Ζευγάρια ερωτευμένα της showbiz βγαίνουν να διασκεδάσουν καθώς είναι ευτυχισμένα και δεν το κρύβουν. Τρία πανέμορφα ζευγάρια που αντάλλαξαν αγκαλιές φιλιά και πλατιά χαμόγελα, απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τον Αντώνη Ρέμο με την Υβόννη Μπόσνιακ, τον Κώστα Πηλαδάκη με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και την Έλενα Παπαβασιλείου με τον Σταμάτη Κώνστα.

Ο Αντώνης Ρέμος και ο Κώστας Πηλαδάκης είναι φίλοι χρόνια και κουμπάροι. Οι δυο τους έχουν τις καλύτερες σχέσεις και πολλές φορές βγαίνουν και ταξιδεύουν μαζί. Μαζί με τις αγαπημένες τους Υβόννη Μπόσνιακ και Ειρήνη Παπαδοπούλου επέλεξαν να διασκεδάσουν στην επίσημη πρεμιέρα της Μαρινέλλας, “Η Μαρινέλλα συναντά τη Βέμπο”, στο νυχτερινό μαγαζί Baraonda.

Ο Αντώνης Ρέμος έχοντας στην αγκαλιά του τη σύντροφο του Υβόννη Μπόσνιακ αποδεικνύει πόσο αγαπημένοι και ερωτευμένοι είναι οι δυο τους. Παρακολούθησε το πρόγραμμα με την καλλονή σύντροφο του αγκαλιά και ήταν αρκετά διαχυτικοί.

Ο Κώστας Πηλαδάκης με τη σειρά του δε σταμάτησε να αγκαλιάζει και να φιλάει την Ειρήνη Παπαδοπούλου που μετά την επανασύνδεση τους είναι αχώριστοι. Φαίνεται πως το μικρό διάλειμμα στη σχέση τους λειτούργησε θετικά και οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Μάλιστα κάποια στιγμή ο Κώστας Πηλαδάκης είχε σφίξει την αγαπημένη του τόσο δυνατά που έλεγες ότι θα σκάσει!

Το νυχτερινό κέντρο Φωταέριο επέλεξε η Έλενα Παπαβασιλείου με τον αγαπημένο της Σταμάτη Κώνστα για τη διασκέδαση τους. Το ζευγάρι που είναι μαζί περίπου 4 μήνες δε σταμάτησε να ανταλλάσσει φιλιά και αγκαλιές πράγμα που δείχνει πως μιλάμε για έναν έρωτα μεγάλο. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR