counter

Ερωτευμένα ζευγάρια σε εξόδους τους το Σαββατοκύριακο

Ερωτευμένα ζευγάρια σε εξόδους τους το Σαββατοκύριακο
Ερωτευμένα ζευγάρια σε εξόδους τους το Σαββατοκύριακο

Σαββατοκύριακο και τα ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz πραγματοποίησαν την καθιερωμένη τους βόλτα στην νυχτερινή Αθήνα.

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR δεν έλειψε από πουθενά και εντόπισε τους πάντες και τα πάντα! 

Πρεμιέρα έκαναν το βράδυ της Παρασκευής 5 Δεκεμβρίου ο Αντώνης Ρέμος, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Γιάννης Ζουγανέλης στο Διογένης Studio. Πλήθος επωνύμων βρέθηκαν στα πρώτα τραπέζια και διασκέδασαν με τις επιτυχίες τους, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Από την βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει η σύντροφός του Αντώνη Ρέμου και προσεχώς μανούλα του παιδιού του, Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία εμφανίστηκε με αρκετά φουσκωμένη κοιλίτσα αλλά ήταν ευδιάθετη όλη τη νύχτα.

Το βράδυ του Σαββάτου 6 Δεκεμβρίου η Κατερίνα Καινούργιου με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο βρέθηκαν στο "Κέντρο Αθηνών", όπου διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τις μουσικές του Νίκου Βέρτη και της Ελένης Φουρέιρα. 

Στο ίδιο τραπέζι βρέθηκε και η Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο, καθώς οι παρουσιάστριες είναι πολλά χρόνια φίλες και όποτε το πρόγραμμά τους τους το επιτρέπει, διασκεδάζουν μαζί.

Το "Κέντρο Αθηνών" επέλεξε για την διασκέδασή του και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος με την Αλεξάνδρα Λοίζου, οι οποίοι παρά το γεγονός ότι είναι νιόπαντροι, κάνουν συχνά βραδινές, κοσμικές εξόδους. 

Το βράδυ της ίδιας μέρας, ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR εντόπισε τον Μίμη Πλέσσας με τη σύζυγό του Λουκίλα Καρρέρ στην Αθηναίδα στο "Φάσμα Ασμάτων" και απόλαυσε ένα μουσικό ταξίδι με τον Στέφανο Κορκολή στο πιάνο.  

Την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου η εγκυμονούσα Ευδοκία Ρουμελιώτη μαζί με τον σύζυγό της Νικηφόρος Χαραγκιώνη βρέθηκαν στο "Θέατρο Πόρτα"  στην επίσημη πρεμιέρα "Το παιδί και τα μάγια". Το ζευγάρι είχε κοντά του και τα δύο παιδιά του Νικηφόρου Χαραγκιώνη.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR