counter

Ερωτευμένα ζευγάρια νυχτοπερπάτησαν στα μπουζούκια

Ερωτευμένα ζευγάρια νυχτοπερπάτησαν στα μπουζούκια
Ερωτευμένα ζευγάρια νυχτοπερπάτησαν στα μπουζούκια

Δύο ήταν οι πρεμιέρες την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014, αυτή της Δέσποινας Βανδή και του Νίκου Οικονομόπουλου στο Fever και του Γιώργου Μαζωνάκη της Πάολα και του Παντελή Παντελίδη στο Teatro.

Στην Δέσποινα Βανδή και τον Νίκο Οικονομόπουλο στο Fever επέλεξαν αν διασκεδάσουν η Ναταλία Γερμανού μαζί με τον Μάνο Ιωάννου, η Γωγώ Μαστροκώστα με τον Τραϊανό Δέλλα  αλλά και η Βίκυ Κάβουρα που πήγε να απολαύσει την πρεμιέρα του αγαπημένου της Νίκου Οικονομόπουλου.

Η Ναταλία Γερμανού και ο Μάνος Ιωάννου εμφανίστηκαν και έκλεψαν τις εντυπώσεις καθώς η ευτυχία ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο τους.

Η Γωγώ Μαστροκώστα με τον Τραϊανό Δέλλα πιο ευτυχισμένη και ανανεωμένη από ποτέ, πήγε στο Fever για να απολαύσει την πρεμιέρα της πολύ καλής της φίλης Δέσποινα Βανδή.

Η Βίκυ Κάβουρα δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από μια τόσο σημαντική μέρα για τον Νίκο Οικονομόπουλο και έδωσε βροντερά το παρών.

Από την άλλη πλευρά στην πρεμιέρα του Γιώργου Μαζωνάκη, της Πάολα και του Παντελή Παντελίδη στο Teatro, εντοπίσαμε το ζευγάρι Τόνυ Μαυρίδης και Ευαγγελία Καραμπατζάκη όπου έκανε την εμφάνιση του με την γλώσσα του σώματος να μαρτυρά πόσο δεμένοι είναι καθώς ο ένας κρατούσε σφιχτά το χέρι του άλλου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR