counter

Έρρικα Πρεζεράκου: Το συγκινητικό μήνυμα για την 7χρονη Αναστασία και τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο

Έρρικα Πρεζεράκου: Το συγκινητικό μήνυμα για την 7χρονη Αναστασία και τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο
Έρρικα Πρεζεράκου: Το συγκινητικό μήνυμα για την 7χρονη Αναστασία και τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο

Τον δικό της Γολγοθά συνεχίζει να ανεβαίνει τους τελευταίους μήνες η μόλις επτά ετών ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου, Αναστασία, η οποία δίνει μάχη με ένα σπάνιο και επιθετικό είδος καρκίνου.

Η γνωστή αθλήτρια έχει καθημερινή επαφή με την οικογένειά της και μαθαίνει όλα όσα συμβαίνουν με την υγεία της Αναστασίας στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Σε χθεσινή της ανάρτηση μάλιστα, η Έρρικα Πρεζεράκου ζήτησε από τους followers της να κάνουν μια προσευχή για την 7χρονη ανιψιά της.

Η ίδια δημοσίευσε στα instastories ένα στιγμιότυπο από το εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα στη Μήλο και έγραψε: «Προσευχήσου για τα πράγματα που αγαπάς #anastasia».

Θυμίζουμε πως σε ανάρτησή της πριν από ενάμιση περίπου μήνα η Έρρικα Πρεζεράκου έγραφε για τη μικρή Αναστασία: «Η Αναστασία έκλεισε τον δεύτερο κύκλο θεραπείας στο Χιουστον .και ετοιμάζεται για τον τρίτο στην Νεα Υόρκη το πιο πιθανό .. Ολο αυτό το καιρό θεωρούσα κατάλληλο να σας κρατήσω σε μια ησυχία μέχρι να ολοκληρωθεί η θεραπεία .. και έτσι δεν ανέβαζα κάτι ... ίσως γιατί η κάθε μέρα όλο αυτό το διάστημα ήταν μια ταλάντωση για την μικρή και τους γονείς της .. εκεί που είχε σταθεροποιηθεί έμπαινε εντατική και ξανάεβγαινε .... το ένα συναίσθημα ακολουθούσε το άλλο κάθε ώρα και μέρα χωρίς να ξέρεις τι να πεις και κυρίως τι να κανείς .. μόνο η πίστη μας έμεινε ζωντανή και οι προσευχές μας που κάθε φορά πιστεύω την βοηθούσαν να βγει από την εντατική .Σε όλη αυτη την μέχρι τώρα διαδρομή με έχετε συγκινήσει τόσο πολύ με τα μηνύματα και την στήριξη σας .Σήμερα βρήκα αυτή την φωτογραφία . Η Αναστασία με το μπαμπά της μαθαίνει να ψαρεύει . Ελπίζω μετά το τέλος της 3ης θεραπείας να μπορέσει να ξαναπάει ..Πιστεύω η θάλασσα μας έχει ανάγκη από μικρές γοργόνες σαν την Αναστασια μας :)Σας ευχαριστώ και πάλι».  

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR