counter

Έρρικα Πρεζεράκου: “Ένιωθα ότι αν είμαι πιο αγόρι οι γονείς μου θα με αγαπούν περισσότερο”

Έρρικα Πρεζεράκου: “Ένιωθα ότι αν είμαι πιο αγόρι οι γονείς μου θα με αγαπούν περισσότερο”
Έρρικα Πρεζεράκου: “Ένιωθα ότι αν είμαι πιο αγόρι οι γονείς μου θα με αγαπούν περισσότερο”

Η Έρρικα Πρεζεράκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Η εξομολόγηση της Έρρικας Πρεζεράκου

«Οι γονείς μου δεν άφηναν με τίποτα να ασχοληθώ με τον αθλητισμό γιατί νόμιζαν ότι θα γίνω σαν τις αντρογυναίκες. Δεν άλλαξε το σώμα μου, μια χαρά ήταν και μετά τον αθλητισμό» είπε αρχικά η Έρρικα Πρεζεράκου.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Όταν έφυγα από το σπίτι μου ήμουν ένα πάρα πολύ θυμωμένο παιδί γιατί δεν βίωνα την αγάπη όπως ήθελα. Το κλίμα στο σπίτι μας ήταν μανιάτικο και ήταν έξω από τη δική μου νοοτροπία. Ήμασταν τρία αδέρφια, δύο κορίτσια και ένα αγόρι. Εγώ με την αδελφή μου δεν έχουμε σβήσει ούτε μία τούρτα γενεθλίων γιατί ήμασταν κορίτσια, ενώ στον αδελφό μου έκαναν ολόκληρη δεξίωση με δώρα, σεφ. Αυτή είναι η νοοτροπία τους».

Τέλος, η Έρρικα Πρεζεράκου εξομολογήθηκε: «Χωρίς τον αδελφό μου δεν πήγαινα πουθενά. Ήταν και για εκείνον και για μένα ταλαιπωρία. Ήταν μια περίεργη συνθήκη. Ο αδερφός μου δεν είχε άλλη επιλογή, είμασταν έτσι εκπαιδευμένα. Για πολλά χρόνια είχα μπλοκάρισμα με τη θηλυκή μου πλευρά γιατί έλεγα ότι οι γυναίκες δεν είναι τόσο σημαντικές, σαν να ένιωθα ότι αν θα είμαι πιο αγόρι οι γονείς μου θα με αγαπούν περισσότερο. Ήταν μεγάλη λούμπα. Έτσι γαλουχηθήκαμε. Ήμουν πολύ θυμωμένη αλλά μετά άρχισα να δουλεύω με τον εαυτό μου».

Δείτε επίσης - Έρρικα Πρεζεράκου: Η εξομολόγηση για τον θάνατο της ανιψιάς της και το ατύχημα στο χέρι

Δείτε παρακάτω την συνέντευξη της Έρρικας Πρεζεράκου:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR