counter

Έριξαν τα τρέιλερ στη "μάχη" των εντυπώσεων πριν ριχτούν οι ίδιοι στη "μάχη" της τηλεθέασης!

Έριξαν τα τρέιλερ στη "μάχη" των εντυπώσεων πριν ριχτούν οι ίδιοι στη "μάχη" της τηλεθέασης!
Έριξαν τα τρέιλερ στη "μάχη" των εντυπώσεων πριν ριχτούν οι ίδιοι στη "μάχη" της τηλεθέασης!

Φώτης Μαρία

Ένα αγαπημένο δίδυμο της ελληνικής τηλεόρασης, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, επιστρέφουν στην τηλεοπτική καθημερινότητά μας.

Με ελαφρώς "πειραγμένο" τον τίτλο της εκπομπής τους - από "Φώτης & Μαρία Live" μετατράπηκε σε "ΦΟΥ ΜΟΥ Live" - και με το αυτοσαρκαστικό τους χιούμορ δημιούργησαν δύο ολοκαίνουρια trailers. Στο πρώτο η Μαρία ως άλλη Βασίλισσα Ελισάβετ και ο Φώτης στον ρόλο του πιστού της μπάτλερ υποδέχονται τον James Bond, ενώ στο δεύτερο σποτ το γνωστό δίδυμο μεταμφιέζεται σε υπερήλικο ζευγάρι, διακωμωδώντας με τον τρόπο τους πρόσφατη διαφήμιση αριθμού τηλεφωνικής εξυπηρέτησης.

Το "ΦΜ Live" επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες του Star την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου.

Δείτε τα νέα trailers

Το δεύτερο τρέιλερ της Μεσημεριανής Μελέτης προβάλλεται εδώ και λίγες ώρες στον αέρα του Star και η Ελεονώρα Μελέτη είναι αποφασισμένη να επιστρέψει δυναμικά στα μεσημέρια μας. Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια άφησε πίσω το στριπτίζ του τρέιλερ που είχε προηγηθεί, για το οποίο δέχτηκε αρκετά σκληρή κριτική.

Η Ελεονώρα φόρεσε ένα λευκό μπλουζάκι, όπως όλα τα μέλη της ομάδας της εκπομπής, τα οποία περιποιούνται την οικοδέσποινα τους κατά τη διάρκεια του τρέιλερ. Η μόνη διαφορά στα μπλουζάκια των συντελεστών της εκπομπής ήταν το κεφαλαίο γράμμα, που αναγραφόταν στο μπροστινό μέρος του ρούχου.

Στο τέλος του τρέιλερ όλη η ομάδα της εκπομπής σχηματίζει με τα γράμματα στα μπλουζάκια τους τη λέξη “M E Λ Ε Τ Η”, ενώ ανακοινώνουν πως “επιστρέφουν σπίτι σου” κάνοντας όλοι μαζί τη χαρακτηριστική κίνηση της… γατούλας που έκλεινε το πολυσυζητημένο πρώτο σποτ της εκπομπής.

Δείτε το ολοκαίνουριο τρέιλερ!

Θυμήσου, επίσης, το  πρώτο spot της εκπομπής!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR