counter

Εριέττα Μανούρη: Το τέλος της "Αγγελικής", η σχέση της με τον Αναστάση Ροϊλό και η ανακοίνωση-έκπληξη

Η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο θέατρο Λαμπέτη.

Ο Αναστάσιος Ροϊλός και η Εριέττα Μανούρη που πρωταγωνιστούν στην παράσταση, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για τη συνύπαρξή τους επί σκηνής, ενώ αποκάλυψαν πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι ένα ζευγάρι να συνεργάζεται θεατρικά. 

«Πάντα έχει τη δυσκολία του να συνεργάζεσαι με πολύ δικούς σου ανθρώπους. Η συνεργασία έτυχε, μας προτείνανε μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αναστάσιος Ροϊλός.

Από την άλλη, η Εριέττα Μανούρη τόνισε: «Είναι ασφάλεια γιατί με τον Αναστάση έχουμε μια πολύ δυνατή χημεία. Ξέρεις έχεις δύο μάτια απέναντί σου που ξέρεις ότι είστε μαζί και ό,τι γίνει λάθος θα το σώσουμε και ό,τι πάει σωστά θα το χαρούμε παρέα. Οπότε είναι πολύ σημαντικό. Η μαμά μου πάντα γίνεται κολλητή με τους συντρόφους μου. Πάντα φταίει το παιδί, όχι οι άλλοι. Τον Αναστάση τον συμπαθεί πολύ».

Σχετικά με το τέλος της σειράς «Αγγελική», η Εριέττα Μανούρη ανέφερε: «Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη, γιατί σήμερα έπαιξε το τελευταίο επεισόδιο. Είμαι τόσο χαρούμενη για αυτή τη συνεργασία. Τους λατρεύω όλους, γίναμε οικογένεια».

Τέλος η ηθοποιός ανακοίνωσε πως παραμένει στον Alpha και την επόμενη σεζόν θα τη δούμε στη σειρά «Σασμός».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR