counter

Εριέττα Κούρκουλου - Γιάννης Μυγδαλάς: Είναι ζευγάρι εδώ και ένα μήνα

Εριέττα Κούρκουλου - Γιάννης Μυγδαλάς: Είναι ζευγάρι εδώ και ένα μήνα
Εριέττα Κούρκουλου - Γιάννης Μυγδαλάς: Είναι ζευγάρι εδώ και ένα μήνα

Εριέττα Κούρκουλου Γιάννης Μυγδαλάς

Νέος έρωτας για την όμορφη και δραστήρια χρυσή κληρονόμο, Εριέττα Κούρκουλου. Εδώ και ένα μήνα η νεαρή επιχειρηματίας διατηρεί δεσμό με τον επίσης επιχειρηματία Γιάννη Μυγδαλά που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το φωτογραφικό ρεπορτάζ του ΟΚ! που τους απαθανάτισε να περπατούν μαζί στη Θεσσαλονίκη, με τη Μαρία Ηλιάκη να μην επιβεβαιώνει τη σχέση αυτή αντίθετα να δηλώνει ότι είναι μόνη.

Εδώ και ένα μήνα όμως ο Γιάννης Μυγδαλάς πηγαινοέρχεται στη Αθήνα για χάρη της νέας του αγαπημένης που δεν είναι άλλη από την Εριέττα Κούρκουλου, η οποία είναι ενθουσιασμένη με το νέο της σύντροφο και φροντίζει να περνά αρκετές ώρες μαζί του.

Ο 24χρονος κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και μαζί με τον Αντώνη Κανάκη έχουν το beach bar Mόλος, ενώ είναι και συνιδιοκτήτης του club Markiz στο Λιμάνι της συμπρωτεύουσας. Η γνωριμία με την Εριέττα Κούρκουλου έγινε τυχαία μέσω ενός κοινού τους φίλου.

Διατηρούν δεσμό ένα μήνα τώρα…

Η Εριέττα Κουρκουλου και ο Γιάννης Μυγδαλάς είναι ένα μήνα μαζί και φροντίζουν να μην προκαλούν με τις εμφανίσεις τους μιας και θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τους τόνους. Είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και επιλέγουν στέκια που δε συχνάζει πολύς κόσμος για να ζουν τον έρωτα τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Άλλωστε και η χρυσή κληρονόμος δε θέλει να απασχολεί τα ΜΜΕ με τις σχέσεις της αλλά με τη δουλειά της και μάλιστα όπως σας ενημέρωσε ήδη το FTHIS.GR ανοίγει κατάστημα LOVINK στο MALL.

Ο Γιάννης Μυγδαλάς που εδώ και ένα μήνα είναι μαζί με την Εριέττα Κούρκουλου, είναι πολύ ενθουσιασμένος μαζί της τόσο για την προσωπικότητα της όσο και για τις πρωτοβουλίες της. Η ίδια, σε πολύ μικρή ηλικία, φάνηκε να είναι ένα κορίτσι με ανησυχίες. Μπήκε στον επιχειρηματικό κόσμο και διατηρεί δική της εταιρία ρούχωντα οποία πρόσφατα παρουσίασε και στο ευρύ κοινό και πωλούνται μέχρι τώρα διαδικτυακά.  

Η Εριέττα Κούρκουλου συγκέντρωσε πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας και πρόσφατα όταν οργάνωσε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε έξω από την πρεσβεία της Ρουμανίας, στο Ψυχικό, όπου διαδηλωτές εξέφρασαν την αντίθεσή τους στο νόμο που εγκρίθηκε από τους βουλευτές της Ρουμανίας, ο οποίος επιτρέπει την ευθανασία των αδέσποτων σκύλων.

Επικεφαλής της διαμαρτυρίας ήταν ανάμεσα σε άλλους και η Εριέττα Κούρκουλου γνωστή για την αγάπη της και την ακτιβιστική της δράση για την προστασία των αδέσποτων, αλλά και η Μαρία Κορινθίου με τον Κώστα Μαρτάκη. Μάλιστα η ίδια μέσα από τις προσωπικές της σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρότρυνε όλους τους φίλους της να συμμετέχουν στον αγώνα κατά αυτού του νόμου. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR