counter

Εριέττα Κούρκουλου για Αράχωβα: "Θεωρώ πολύ προβληματικό ότι δεν έχει μιλήσει κανένας για τον ιδιοκτήτη αυτού του σκύλου"

Εριέττα Κούρκουλου για Αράχωβα: "Θεωρώ πολύ προβληματικό ότι δεν έχει μιλήσει κανένας για τον ιδιοκτήτη αυτού του σκύλου"
Εριέττα Κούρκουλου για Αράχωβα: "Θεωρώ πολύ προβληματικό ότι δεν έχει μιλήσει κανένας για τον ιδιοκτήτη αυτού του σκύλου"

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel μίλησε η ιδρύτρια του Save a Greek Stray, Εριέττα Κούρκουλου, με αφορμή την κακοποίηση και τον θάνατό του χάσκι Όλιβερ στην Αράχωβα.

Διαβάστε επίσης! Κλέλια Ρένεση: "Χείμαρρος" για το μποϊκοτάζ στην Αράχωβα - "Η επανάσταση του καναπέ ενίοτε έχει πλάκα, αλλά..."

Η Εριέττα Κούρκουλου για τον Όλιβερ

«Είναι πολύ ευχάριστο που πλέον ο κόσμος ενδιαφέρεται. Δεν είναι το πρώτο αντίστοιχο περιστατικό. Βλέπουμε μια Ελλάδα που ξαφνικά αυτά τα περιστατικά δεν τα σηκώνει. Επειδή έχω δει αυτή τη σταδιακή αλλαγή, με χαροποιεί πάρα πολύ. Αυτό που προσωπικά δεν με χαροποιεί είναι το να αναπτύσσει ο καθένας τη θεωρία του και να τρέχουμε για να προλάβουμε την είδηση, πλέον όχι μόνο οι δημοσιογράφοι αλλά και ο καθένας ξεχωριστά. Παρόλο που αυτό έχει μια δυναμική, ενδεχομένως να μπερδεύει τον κόσμο και να δυσκολεύει την ουσιαστική επίλυση του προβλήματος και την απόδοση της δικαιοσύνης.

Το να ακυρώνουμε μια περιοχή και να στρεφόμαστε αντίθετα σε μια κοινότητα, η οποία, ναι είναι η Αράχωβα είναι όμως και άνθρωποι που βγάζουν τα χρήματα για να στηρίξουν τις οικογένειές τους. Το να στρεφόμαστε εναντίον τους, αντί να δουλεύουμε μαζί τους, αντικειμενικά είναι οι άνθρωποι που μπορούσαν να βοηθήσουν πάρα πολύ στην επίλυση της υπόθεσης. Υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά θέλουν να βοηθήσουν. Αυτή η ακυρωτική προσέγγιση, η υπερβολική για μένα προσέγγιση τους κρατάει πίσω από το να πουν πραγματικά αυτά που ξέρουν. Αυτή η κόντρα και ο μισανθρωπισμός που αμέσως προκαλείται μέσα μας τον τελευταίο καιρό θεωρώ προβληματικό. Επίσης θεωρώ πολύ προβληματικό το γεγονός ότι δεν έχει μιλήσει κανένας για τον ιδιοκτήτη αυτού του σκύλου, ο οποίος είναι υπεύθυνος κατά κόρον για αυτό που έγινε. Η ευθύνη ενός ζώου είναι του ιδιοκτήτη του, ο οποίος δεν το πρόσεξε όπως θα έπρεπε», δήλωσε μεταξύ άλλων η Εριέττα Κούρκουλου.

Δείτε όσα είπε η Εριέττα Κούρκουλου:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR