counter

Εριέττα Κούρκουλου: Εκφράζει την επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδί

Εριέττα Κούρκουλου: Εκφράζει την επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδί
Εριέττα Κούρκουλου: Εκφράζει την επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδί

Η Εριέττα Κούρκουλου είναι αρκετά ενεργή στα social media και πολλές είναι οι φορές που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους θέματα που την απασχολούν και πράγματα που βιώνει.

Μάλιστα, η ίδια έχει εκφράσει και δημόσια την επιθυμία της να μεγαλώσει την οικογένειά της με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη.

Πριν από μερικό διάστημα, η Εριέττα Κούρκουλου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και εξομολογήθηκε την μεγάλη προσπάθεια που κάνει για να αποκτήσει παιδί, ενώ κάθε φορά περιμένει με αγωνία με τον αγαπημένο της για το αποτέλεσμα της β – χοριακής.

Η Εριέττα Κούρκουλου θέλησε να μιλήσει δημόσια γι αυτό το ευαίσθητο θέμα, με σκοπό να να στηρίξει και άλλες γυναίκες που βρίσκονται σε ίδια ή παρόμοια θέση.

Αυτή τη φορά, η Εριέττα Κούρκουλου πραγματοποίησε ένα Q&A και έλυσε διάφορες απορίες των followers της.

Μεταξύ κάποιων απαντήσεων που έδωσε, αποκάλυψε πως όταν είχε δημοσιεύσει την εν λόγω ανάρτηση, το αποτέλεσμα της β – χωριακής ήταν αρνητικό.

Ακόμη, ανέφερε αν θα υιοθετούσε κάποια στιγμή ένα παιδί: «Θα ήθελα να υιοθετήσω έτσι και αλλιώς, όμως σε μία φάση που δεν θα είναι “δεύτερη επιλογή”, αλλά συνειδητοποιημένη απόφαση».

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR