counter

Επώνυμες μανούλες συνόδευσαν τα παιδιά τους σε party!

Επώνυμες μανούλες συνόδευσαν τα παιδιά τους σε party!
Επώνυμες μανούλες συνόδευσαν τα παιδιά τους σε party!

Πρεμιέρα έκανε το Xana Zoo Kids Club του Μάνου Βαφειάδη!

Σε ένα πολύχρωμο, παιδικό στέκι βρέθηκαν επώνυμες μαμάδες συνοδεύοντας τα παιδιά τους για να διασκεδάσουν!

Η Μπέττυ Μαγγίρα, η Αλέκα Καμηλά, η Νόνη Δούνια, η Νίκη Κάρτσωνα, η Γιολάντα Διαμαντή, η Ελένη Τώρου, η Βιβή Καρακώστα, πέρασαν χρόνο με τους μικρούς πρίγκιπες και τις μικρές πριγκίπισσες της ζωής τους. Τα παιδιά τραγούδησαν και χόρεψαν με τις επιτυχίες του Μάνου Βαφειάδη και του συγκροτήματος Xana Zoo, αλλά και πολλά άλλα γνωστά και πετυχημένα hits από τον dj.

Με πολλά interactive παιχνίδια, δρώμενα και happenings, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν και να διασκεδάσουν μέσα από ατελείωτο παιχνίδι και χορό, σε έναν ασφαλή χώρο με πολλές ψυχαγωγικές δραστηριότητες στην Ιερά Οδό 11. Με πολλά φώτα και δυνατούς ήχους τα παιδιά ξεδιπλώνουν τις χορευτικές τους ικανότητες ενώ τραγουδούν μαζί με το αγαπημένο τους συγκρότημα Xana Zoo σε σκηνοθεσία του Κώστα Καπετανίδη!

Η Τερέζα, ο Βασίλης, η Μαρία και η Αναστασία τραγουδούν και χορεύουν με τους μικρούς τους φίλους και γίνονται όλοι μια μεγάλη παρέα με τα αγαπημένα τραγούδια όπως “Η Αγελάδα”, “Ο Φαταούλας”, “Ο Παπαγάλος”, αλλά και τα τραγούδια για τις μαμάδες όπως “Η καλύτερη μαμά του κόσμου” αλλά και “Τα παπάκια”, “Ο Μπαρμπαμπρίλιος”, “Όταν θα πάω κυρά μου στο παζάρι”, “Αχ κουνελάκι” και πολλά άλλα!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR