counter

Επίσημη πρεμιέρα "Άνω κάτω": Ποιοι celebrities βρέθηκαν εκεί;

Επίσημη πρεμιέρα "Άνω κάτω": Ποιοι celebrities βρέθηκαν εκεί;
Επίσημη πρεμιέρα "Άνω κάτω": Ποιοι celebrities βρέθηκαν εκεί;

 Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Άνω Κάτω» του Δημήτρη Μητρόπουλου σε σκηνοθεσία Γιάννη Αιβάζη, με πρωταγωνιστές τον ίδιο, την Μαρία Κορινθίου, τον Χάρη Μαυρουδή, την Κατερίνα Μάντζιου, τη Βίκυ Χαντζή και την Κατερίνα Βλαμάκη, το βράδυ της Τρίτης 20 Ιανουαρίου απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR εκπροσώπους της ελληνικής showbiz.

“Τι μπορεί να συμβεί όταν ένας νέος, πλούσιος και sexy άντρας χάνει όλα τα λεφτά και τον αντρισμό του μέσα σε λίγα λεπτά; Μία βαρβάτη αδερφή, ένας άφραγκος φίλος, μια ξαναμμένη θεούσα, μια πρόεδρος φιλοζωικής και μια τρελή υποψήφια  νύφη, κάνουν τη ζωή του Άνω... Κάτω..» αναφέρει χαρακτηριστικά το δελτίο τύπου της παράστασης που χειροκροτήθηκε από το κατάμεστο Θέατρο Βεάκη.

Ο φακός του FTHIS.GR απαθανάτισε μεταξύ άλλων τους: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Μαρία Ιωαννίδου, Χρυσηίδα Δημουλίδου, Παύλος Σταματόπουλος, Σόφη Πασχάλη, Κλέλια Πανταζή, Έλλη Αγγελιδάκη, Ισαβέλλα Δάρρα, Σοφία Παθέκα και άλλους. 

Διαβάστε επίσης: Η Μαρία Κορινθίου στο κρεβάτι με το σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη! Tί απαντά η ηθοποιός σε όσους τους κατηγόρησαν για το... προχωρημένο concept

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR