counter

Επική "χυλόπιτα" της Άννα Γουίντουρ στην Κιμ Καρντάσιαν! Καρέ - καρέ το συμβάν

Επική "χυλόπιτα" της Άννα Γουίντουρ στην Κιμ Καρντάσιαν! Καρέ - καρέ το συμβάν
Επική "χυλόπιτα" της Άννα Γουίντουρ στην Κιμ Καρντάσιαν! Καρέ - καρέ το συμβάν

Η Βικτόρια Μπέκαμ παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία τη νέα της κολεξιόν στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι και αν και η επίδειξή της είχε... λαό από celebrities, η Κιμ Καρντάσιαν και η Άννα Γουίντουρ, έκλεψαν την παράσταση αλλά όχι για κάποιον ιδιαίτερα καλό λόγο, αφού όπως φάνηκε ο θρύλος της μόδας την αγνόησε ξανά δημόσια και επιδεικτικά. 

Η Κιμ Καρντάσιαν έφτασε καθυστερημένη στον χώρο της εκδήλωσης και καθώς η θέση της ήταν στην πρώτη σειρά, την περίμεναν όλοι για να ξεκινήσει η επίδειξη, γεγονός που εκνεύρισε την Άννα Γουίντουρ, η οποία και δεν της χαρίστηκε. Μπαίνοντας στην αίθουσα, η Κιμ Καρντάσιαν χαιρέτησε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, όταν όμως πήγε να χαιρετήσει την  Άννα Γουίντουρ που καθόταν δίπλα του, εκείνη έστρεψε το κεφάλι όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στο X.

Διαβάστε επίσης: Κιμ Καρντάσιαν: Η απίστευτη συμβουλή που έδωσε στην Πάρις Χίλτον

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Άννα Γουίντουρ φέρεται με αυτόν τον τρόπο στην Κιμ Καρντάσιαν, αφού και παλαιότερα έχουμε δει αντίστοιχα σκηνικά, με χαρακτηριστικό εκείνο που η Άννα καθόταν δίπλα στην Κιμ χωρίς να ανταλλάξουν ούτε λέξη, ενώ πολύ συχνά η ιστορική διευθύντρια της Vogue την κοιτούσε αποδοκιμαστικά.

Στο σχετικό βίντεο που αναρτήθηκε στο Χ, φαίνεται η Κιμ Καρντάσιαν να λέει στον Ντέιβιντ Μπέκαμ "Νιώθω πολύ άσχημα", αλλά δεν έχει εξακριβωθεί αν αναφέρεται στο περιστατικό με την Άννα Γουίντουρ.

Δείτε το επίμαχο βίντεο με την "χυλόπιτα" που έριξε η Άννα Γουίντουρ στην Κιμ Καρντάσιαν:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR