counter

"Επιδημία" καρέ και αγορέ στο Hollywood: Οι stars αποχωρίζονται η μία μετά την άλλη τα extensions

"Επιδημία" καρέ και αγορέ στο Hollywood: Οι stars αποχωρίζονται η μία μετά την άλλη τα extensions
"Επιδημία" καρέ και αγορέ στο Hollywood: Οι stars αποχωρίζονται η μία μετά την άλλη τα extensions

Διαστάσεις "επιδημίας" παίρνει το κοντοκουρεμένο λουκ στα υψηλά σαλόνια του Hollywood, αφού πολλές είναι οι διάσημες που απαρνήθηκαν το μακρύ μαλλί σήμα κατατεθέν τους και το γύρισαν στο κοντό.

Η Pamela Anderson έκανε την έκπληξη και αποχωρίστηκε μετά από σχεδόν 20 χρόνια την μακριά κόμη της. Η σέξι ξανθιά ηθοποιός στην προσπάθεια της να αλλάξει look και να ανανεωθεί δεν άφησε τίποτα που να θυμίζει την εκρηκτική ναυαγοσώστρια της αγαπημένης σειράς “Baywatch”.  

Η ίδια μιλώντας στην διάσημη παρουσιάστρια Helen DeGeneres αποκάλυψε πως το κόψιμο των μαλλιών της συμβολίζει μια ολόκληρη ζωή που θέλει να αφήσει πίσω και να ξεκινήσει από την αρχή.

Ακολούθησε η Jennifer Aniston που έχει αφήσει εποχή με το στυλ των μαλλιών της. Η Jennifer Aniston πήρε την απόφαση να αλλάξει, και να υιοθετήσει ένα χαριτωμένο καρέ. Η ίδια μιλώντας σε συνέντευξη της για αυτή την αλλαγή είπε: "Το μαλλί μου κάηκε από τις πολλές βαφές και γι' αυτό το έκοψα".

Στο club των κοντοκουρεμένων γυναικών εντάχθηκε και η ηθοποιός Jennifer Lawrence, που αποχωρίστηκε και αυτή τα πυκνά μακριά μαλλιά της για ένα μοντέρνο αγορέ look. Η 25χρονη ηθοποιός ανέβασε τη φωτογραφία της στο Facebook και εξήγησε πως υπήρχε σοβαρός λόγος για αυτό το κούρεμα, πέρα από την ανάγκη της για αλλαγή.

Για τις ανάγκες της νέας της ταινίας άλλαξε τα μαλλιά της και η Nicole Kidman. Η Nicole Kidman εμφανίστηκε με κοντό καρέ μαλλί με αφέλειες για χάρη του ρόλου της στην ταινία που ετοιμάζει με πρωταγωνιστή τον Colin Firth. Αν και κάποιοι λένε πως πρόκειται για περούκα, η αλήθεια είναι πως η ίδια τον τελευταίο καιρό έχει αποφασίσει να κάνει αλλαγές στη ζωή της. Κάνει επιλεκτικές δουλειές και έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της καθώς έχει θέσει ως πρώτη της προτεραιότητα τα παιδιά της.

Είναι από τις λίγες φορές που βλέπουμε τη Naomi Campbell με κάτι τόσο διαφορετικό. Το top model θέλησε να εκσυγχρονίσει το look της και μας σύστησε το ολοκαίνουριο hair look της. Η μαύρη γαζέλα παρευρέθηκε σε φιλανθρωπικό δείπνο στη Νέα Υόρκη και εντυπωσίασε τους πάντες τόσο με το κοντό καρέ κούρεμα της όσο και με την τόλμη της να αποχωριστεί τα πλούσια μακριά μαλλιά της.

Και η Beyonce τόλμησε να κάνει το καλοκαίρι που μας πέρασε την ανατροπή και να κόψει κοντά τα μαλλιά της. Η διάσημη τραγουδίστρια αποχωρίστηκε τα μακριά ξανθά και πλούσια μαλλιά της και ανέβασε τις φωτογραφίες στην προσωπική της σελίδα στο Instagram. Η τραγουδίστρια αποφάσισε να κάνει την πιο δραστική αλλαγή στην εμφάνισή της και να κουρευτεί a la garcon! Η αλλαγή της όμως φαίνεται πως δεν της άρεσε αρκετά και λίγο καιρό αργότερα τα μάκρυνε με την προσθήκη extensions. Πλέον έχει ένα πολύ νεανικό καρέ κούρεμα που της πάει πολύ!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR