counter

Επίθεση συνθέτη στον Ηλία Βρεττό: "Βίασες το τραγούδι μου"

Επίθεση συνθέτη στον Ηλία Βρεττό: "Βίασες το τραγούδι μου"
Επίθεση συνθέτη στον Ηλία Βρεττό: "Βίασες το τραγούδι μου"

Ηλίας Βρεττός

Μια διαμάχη έχει ξεσπάσει για ένα τραγούδι. Ο λόγος για το τραγούδι με τίτλο “Τα ανείπωτα” που έκανε τον τραγουδοποιό, Δημήτρη Ζερβουδάκη να τα βάλει με τον Ηλία Βρεττό και ανα τον κατηγορήσει ότι έκλεψε το τραγούδι του.

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης σε μια έκρηξη οργής του μέσα από την προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατηγόρησε τον Ηλία Βρεττό για κλοπή του τραγουδιού. Ο συνθέτης, στιχουργός και πρώτος εκτελεστής του επίμαχου κομματιού ανακοίνωσε πως έχει ήδη κινηθεί νομικά καθώς νιώθει σαν “πατέρας βιάστηκε το παιδί του και ο βιαστής του τη γλίτωσε”.

Ο Ηλίας Βρεττός από την πλευρά του έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. Μάλιστα, ο τραγουδιστής αντιμετώπισε το γεγονός με πολύ ταπεινότητα κρατώντας χαμηλά τους τόνους.

Ο Ηλίας Βρεττός υπογράμμισε ότι η εταιρία του Cobalt Music τήρησε τις νομικές διαδικασίες παίρνοντας εγγράφως την απαιτούμενη άδεια του τραγουδιού από την ΑΕΠΙ. Θεώρησε λοιπόν, ότι είναι δεδομένο πως είχε συναινέσει ο δημιουργός του.

“Αν είχα ενημερωθεί από την αρχή για αυτήν του την αντίθεση, δε θα είχα προβεί καν στην ηχογράφηση και εννοείται την κυκλοφορία του τραγουδιού”, απάντησε ο Ηλίας Βρεττός για τα όσα έγραψε ο Δημήτρης Ζερβουδάκης.  

Δημήτρης Ζερβουδάκης

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR