counter

Επίθεση με Βιτριόλι: Τι σημαίνει ο κωδικός ΧΑΛ στα σημειώματα της 35χρονης;

Επίθεση με Βιτριόλι: Τι σημαίνει ο κωδικός ΧΑΛ στα σημειώματα της 35χρονης;
Επίθεση με Βιτριόλι: Τι σημαίνει ο κωδικός ΧΑΛ στα σημειώματα της 35χρονης;

Τα ακαταλαβίστικα και χωρίς ροή σκέψης, χειρόγραφα σημειώματα που βρέθηκαν στο σπίτι της 35χρονης φερόμενης ως δράστριδας της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης μοιάζουν με λόγια που προκύπτουν από το διάβασμα τράπουλας.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του newsit.gr αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνεται και σ’ ένα από τα σημειώματα της 35χρονης, στο οποίο η ίδια με τον γραφικό της χαρακτήρα έχει γράψει στο επάνω μέρος του την λέξη “ΧΑΛ”.

Τα συγκεκριμένα γράμματα όπως όλα δείχνουν δεν έχουν καμία σχέση με τα αρχικά κάποιων λέξεων, αλλά με την γνωστή στους κύκλους της χαρτομαντείας τράπουλα “ΧΑΛ”, η οποία είναι ένα δημιούργημα του Hal.G εμπνευσμένη από τις Ασιατικές χώρες, την Ινδία, την Αίγυπτο.

Αναφορές στα σημειώματα όπως: “Δουλειά να προσέξω φίδι”, “Αυτός, με αυτόν πορεύομαι, ξαφνικά εκεί που είναι μόνος του και θέλει να με δει κάποια του κολλάει. Αλλά δεν κάνει κάτι. Με κρατάει στα χέρια του” “Πρόσωπο πρόβλημα στο νοσοκομείο”, “Είναι πιστός θα μου πει κάτι ευχάριστο” αλλά και σκέψεις γύρω από μια ξανθιά και μια μελαχρινή, έχουν κεντρίσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον των αρχών που φαίνεται να οδηγούνται προς αυτό το συμπέρασμα.

Τι είναι τράπουλα ΧΑΛ

Όπως αναφέρεται στο διαδίκτυο η τράπουλα του Hal για όσους πιστεύουν στα χαρτιά υποτίθεται ότι δείχνει το χαρακτήρα και τις προθέσεις των ατόμων που κυριαρχούν στη ζωή μας, την πορεία μιας ερωτικής σχέσης και καθορίζει χρονικά μια επανασύνδεση, ένα χωρισμό ή μια επισημοποίηση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR