counter

Επέστρεψε από την Αμερική! Το FTHIS.GR σας αποκαλύπτει τον λόγο του ταξιδιού της

Επέστρεψε από την Αμερική! Το FTHIS.GR σας αποκαλύπτει τον λόγο του ταξιδιού της
Επέστρεψε από την Αμερική! Το FTHIS.GR σας αποκαλύπτει τον λόγο του ταξιδιού της

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Επιστροφή στην Αθήνα και στη ραδιοφωνική της εκπομπή για την Έλενα Παπαβασιλείου! Η παρουσιάστρια επέστρεψε... πρωτομηνιάτικα στο ραδιόφωνο, ευδιάθετη και πολύ κεφάτη, άρτι αφιχθείσα από την Αμερική όπου παρέμεινε για μια εβδομάδα.

Η ραδιοφωνική παραγωγός δεν έκανε καμία αναφορά στους λόγους του ταξιδιού της τόσο μέσα από την εκπομπή της όσο και στο twitter, ούτε και ρωτήθηκε από τον συνεργάτη της, Βαγγέλη Περρή. Αρκέστηκε μόνο να πει "Μια χαρά, μια χαρά..." σε email που της έστειλε κάποιος αρκοατής. Σύμφωνα με πληροφορίες του FTHIS.GR, η όμορφη Έλενα ταξίδεψε στην Αμερική για αναψυχή και για να επισκεφθεί μία φίλη της...

Δείτε τη φωτογραφία με το burger των 8.000 θερμίδων που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter και την...  "πρόδωσε" πως βρισκόταν στο εξωτερικό.

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Απο την πλευρά του ο  Βαγγέλης Περρής  δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του, που το "έτερο"  ραδιοφωνικό του ήμισυ ήταν και πάλι δίπλα του. Να τα γέλια, να πάλι τα χορευτικά, να τα τσιφτετέλια – τα καθιστά- να οι φωτογραφίες και τα τραγούδια!

 Η Έλενα Παπαβασιλείου δεν παρέλειψε να καλημερίσει το κοινό της κι εκτός μικροφώνου, με μια φωτογραφία που ανέβασε στο twitter (πάνω) φορώντας ένα μαύρο στενό σέξι μπλουζάκι, μίνι φούστα και μποτάκια!

Στη συνέχεια "ανέβασε" και μια αστεία φωτογραφία με το Βαγγέλη Περρή (απο το studio) γράφοντας: "o Βαγγέλης μας με μπλε μάτια".

Δείτε τη φωτογραφία

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΕΡΡΗΣ

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR