counter

Επανασύνδεση για ζευγάρι της ελληνικής showbiz μετά από ένα διάλειμμα στη σχέση του

Επανασύνδεση για ζευγάρι της ελληνικής showbiz μετά από ένα διάλειμμα στη σχέση του
Επανασύνδεση για ζευγάρι της ελληνικής showbiz μετά από ένα διάλειμμα στη σχέση του

Ξανά μαζί φαίνεται πως είναι ο Σωτήρης Χατζάκης και η ηθοποιός Πολυξένη Μυλωνά, σύμφωνα με την Πολυξένη Καραμίχα και την Real Life.

Η γνωριμία τους μετρά χρόνια, αφού γνωρίζονται από το 2010, όταν συναντήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, την εποχή που ο Σωτήρης Χατζάκης είχε τη διεύθυνση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και η Πολυξένη Μυλωνά συμμετείχε ως ηθοποιός.

Ανάμεσά τους αναπτύχθηκε ένας μεγάλος έρωτας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς και οι δύο κρατούσαν χαμηλούς τόνους, χωρίς να δίνουν τροφή για σχόλια, προστατεύοντας τη σχέση τους.

Η κάθοδος του Σωτήρη Χατζάκη στην Αθήνα ανέτρεψε τα πάντα. Η χιλιομετρική απόσταση και οι καθημερινότητες άρχισαν σιγά σιγά να τους απομακρύνουν, τα πρώτα σύννεφα δημιουργήθηκαν και ο χωρισμός έμοιαζε μονόδρομος.

Λίγο αργότερα, η Πολυξένη Μυλωνά αποφάσισε να μετακομίσει στην Αθήνα. Η μεγάλη της αγάπη για το θέατρο ήταν ο βασικός λόγος που την έκανε πάρει αυτή την απόφαση. Η σχέση τους πέρασε πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά αποδείχθηκε πως είχε γερές βάσεις, με μικρές παρενθέσεις στη ζωή του Σωτήρη Χατζάκη, όπως ο δεσμός με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η αγάπη και ο σεβασμός που αισθάνονται ο ένας για τον άλλον ξεπέρασαν τις όποιες διαφωνίες μεταξύ τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον τους, οι δυο τους αυτό το διάστημα απολαμβάνουν τη σχέση τους και μοιράζονται απλές καθημερινές στιγμές.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR