counter

"Έπαθα υπερκόπωση και έπεσα κάτω στο αεροδρόμιο! Με μάζεψαν με αμαξίδιο…"

"Έπαθα υπερκόπωση και έπεσα κάτω στο αεροδρόμιο! Με μάζεψαν με αμαξίδιο…"
"Έπαθα υπερκόπωση και έπεσα κάτω στο αεροδρόμιο! Με μάζεψαν με αμαξίδιο…"

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και την Μαίρη Αρώνη μίλησε η Δέσποινα Ολυμπίου, με αφορμή τις εμφανίσεις της με την Έλντα Πανοπούλου και τον Χρήστο Αντωνιάδη.

«Έχω πολύ καιρό να κάνω ραδιοφωνική επιτυχία και δόξα τω Θεώ δουλεύω και είμαι χαρούμενη για αυτό. Ο γιος μου είναι 2,5 ετών, είμαστε στην φάση που τον κυνηγάω για τα πάντα. Μετά τον γιο μου έχω γίνει πιο ευαίσθητη, ιδίως με τα μωρά. Σε όλα βλέπω το μωρό μου. Του τραγουδάω, τραγουδάει κι αυτός, χορεύουμε. Έκανα βάφτιση στο Πάπιγκο γιατί μας άρεσε η τοποθεσία. Κανονίσαμε ένα τριήμερο με τους πολύ στενούς συγγενείς και φίλους, σαν εκδρομή», είπε μεταξύ άλλων η Δέσποινα Ολυμπίου.

Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια εξομολογήθηκε για την υπερκόπωση που έπαθε: «Φέτος είχα πει πως δεν θα δούλευα γιατί είχα έναν αρκετά δύσκολο χειμώνα με ταξίδια. Είχα πάθει και μια υπερκόπωση. Μόλις διεκπεραίωσα τα πάντα στη δουλειά, τις συναυλίες και έφτασα στο αεροδρόμιο, έπεσα κάτω στο χώρο των αποσκευών. Ήρθαν και με μάζεψαν με το αμαξίδιο και με πήγαν στις Πρώτες Βοήθειες. Ήταν υπερκόπωση. Έπαθα κρίση πανικού. Νόμιζα πως πεθαίνω».

Δείτε το παρακάτω βίντεο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR