counter

Ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά με τον Κωνσταντίνο Βασάλο: “Και να το κάνει δεν θα το παίξω ποτέ”

Την δυσαρέσκεια της έδειξε στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό», η Φαίη Σκορδά για τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ενημέρωσε την παρουσιάστρια πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν θα έρθει να κάνει συνέντευξη στην στήλη «Της γιαγιάς» όπως ήταν προγραμματισμένο για το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η Φαίη Σκορδά ζήτησε να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες και θέλησε να στείλει ένα μήνυμα προς τον συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Έχω αιτηθεί και τον ζητάω συνέχεια από τον Ιανουάριο. Μου έχει πει ότι θέλει, και προσωπικά και μέσα από το κανάλι. Μετά είπε ότι έχει μία συνέντευξη 1η Ιουνίου και δεν θα ήθελε να κάνει κάτι άλλο πριν. Είχαμε πει να έρθει αυτή την εβδομάδα και τελικά  με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν γίνεται αυτή την εβδομάδα.», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για όλο το παρασκήνιο της συνέντευξης, με την Φάιη Σκορδά να δίνει μια αυστηρή απάντηση.

«Ωραία, δεν θα έρθει καθόλου. Δεν μπορώ αφού άκουσα δημόσια αυτή την κουβέντα. Δεν είναι σωστό για τους υπόλοιπους καλεσμένους που τιμούν αυτή την εκπομπή. Οφείλω να πω ότι τώρα και να έρθει και να το κάνει δεν θα το παίξω ποτέ. Άμα δεν θέλει κάποιος να έρθει δεν έρχεται.».

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όλα όσα ειπώθηκαν στην πρωινή εκπομπή.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR