counter

«Ένας γάμος είναι στο πρόγραμμα. Κάποια στιγμή...»

«Ένας γάμος είναι στο πρόγραμμα. Κάποια στιγμή...»
«Ένας γάμος είναι στο πρόγραμμα. Κάποια στιγμή...»

Νίκος Αλιάγας

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Στην κάμερα του Star μίλησε ο Νίκος Αλιάγας, αμέσως μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας.

Οι διακοπές στην Ελλάδα

Ο διάσημος παρουσιαστής αποκάλυψε πως, αν και με φορτωμένο το επαγγελματικό του πρόγραμμα στη Γαλλική τηλεόραση, ξέκλεψε λίγο χρόνο να αποδράσει στην Ελλάδα: «Κάτι δουλειές ήρθα να κάνω και αν προλάβω θα πάω λίγο από τα μέρη μου να ξεκουραστώ. Όλο το καλοκαίρι στην Γαλλική τηλεόραση παίζουν εκπομπές, πρέπει να έχω ένα μάτι προς τα εκεί. Τις έχουμε ψιλογράψει τις μισές, θέλουν μοντάζ, συνεχίζουν οι συνεργάτες μου που παραμένουν εκεί. Την έχω κάνει λίγο, εντάξει τι να κάνουμε;», ενώ πάνω στο ίδιο θέμα συνέχισε: «Καμιά βδομαδούλα θα κάτσω, ίσως ξανανέβω και μετά θα φέρω και την οικογένεια, τους γονείς, όλους, να τους συνοδεύσω στο χωριό. Εγώ είμαι του χωριού!».

Οι πρώην σύντροφοι και το ενδεχόμενο ενός γάμου

Σχετικά με το ενδεχόμενο να παντρευτεί κάποια στιγμή τη σύντροφό του, ο Νίκος Αλιάγας σχολίασε με χιούμορ: «Όλα είναι στο πρόγραμμα τους, κάποια στιγμή! Μεγάλωσα κι εγώ, τι να κάνω;», ενώ σχολιάζοντας για τις δηλώσεις πρώην συντρόφων του ξεκαθάρισε: «Ένας gentleman ποτέ δεν μιλάει. Παρακολουθεί, βλέπει, σκέφτεται και ακολουθεί τον δρόμο του. Άλλοι μιλάνε, άλλοι προχωράνε».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR