counter

Ένα φιλί αποχαιρετισμού στον σκύλο της λίγο πριν ταξιδέψει!

Ένα φιλί αποχαιρετισμού στον σκύλο της λίγο πριν ταξιδέψει!
Ένα φιλί αποχαιρετισμού στον σκύλο της λίγο πριν ταξιδέψει!

Ήρθε η ώρα για τη Miley Cyrus να ξεκινήσει την παγκόσμια περιοδεία της. Αυτό σημαίνει ότι θα αναγκαστεί να αφήσει πίσω στο σπίτι τα σκυλάκια της στα οποία έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Η δημοφιλής τραγουδίστρια δημοσίευσε στο twitter της μια φωτογραφία στην οποία κάνει μπάνιο το σκύλο της και του δίνει ένα πολύ γλυκό φιλάκι.

Η Miley Cyrus στη φωτογραφία εμφανίζεται εντελώς φυσική. Άβαφη με ένα γκρι φούτερ και τα μαλλιά της μαζεμένα σε έναν υποτυπώδη κότσο. Στη περιοδεία της, πήρε μαζί τον κολλητό της Cheyne Thomas.

H φετινή χρονιά ήταν πολύ σημαντική για την Miley Cyrus καθώς το MTV την προηγούμενη εβδομάδα την ανακήρυξε artist of the year. Το κομμάτι του site του MTV που ήταν αφιερωμένο στη Miley Cyrus, είχε τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα σε σχέση με όλο το υπόλοιπο site. To ντουέτο της με τον Robin Thicke στα MTV Video Music Awards ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα τραγούδια της χρονιάς ενώ το MTV δήλωσε ότι τα ντουέτα της We can’t stop και Blurred Lines είναι τα videos με τα περισσότερα views.

Βέβαια στο διάστημα αυτό έδειξε έναν άλλο εαυτό και πολλοί fan της της γύρισαν την πλάτη και έγιναν εχθροί της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR